Media & Advertising

Concurenţii "MasterChef", la proba gătitului în cantina socială, marţi seară

Concurenţii "MasterChef", la proba gătitului în...

Autor: Alina Dan - Mediafax

08.04.2013, 14:42 294

Cât de complicat este să faci echipă atunci când eşti, de fapt, în competiţie cu toată lumea - concurenţii vor simţi acest lucru pe pielea lor, la cantina socială, o probă care le va testa nu doar calităţile de bucătari, ci şi pe cele de coechipieri.

În ediţia de săptămâna trecută au fost stabilite cele două echipe - cea roşie, condusă de Gina, şi cea albastră, condusă de Victor. Entuziasmul de a găti pentru persoane fără posibilităţi materiale, care nu au ce pune pe masă s-a transformat odată cu intrarea în bucătăria cantinei într-un haos.

Cum să te impui că lider, cum să delegi, cum să împarţi echipa astfel încât abilităţile fiecărui concurent să fie exploatate la maximum şi, mai ales, cum să faci ca mâncarea să fie nu doar gustoasă, ci şi gata la timp, toate acestea le vor da mari bătăi de cap concurenţilor din emisiunea "MasterChef".

Presaţi de timp, împinşi de la spate de cei trei juraţi, concurenţii îşi vor testa limitele, vor ieşi scântei de-a dreptul şi nervii întinşi la maximum vor da naştere multor comentarii acide.

Miza câştigării probei în deplasare este mare: echipa care pierde va intra la testul sub presiune, care vine întotdeauna cu eliminări.

Astfel, cea de-a doua probă a serii, care pe mulţi îi va pune în dificultate, se va lăsa cu lacrimi de deznădejde, descurajări, dar şi eliminări.

Despre ce este vorba şi cine pleacă acasă, telespectatorii Pro TV vor descoperi într-o nouă ediţie "MasterChef", marţi de la ora 20.30.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO