Media & Advertising

Dansez pentru tine începe vineri la ProTV - FOTO

Dansez pentru tine începe vineri la ProTV - FOTO

Autor: Pro TV

20.10.2011, 12:36 436

Emisiunea "Dansez pentru tine" revine, în 21 octombrie, la Pro TV, vedetele celui de-al doisprezecelea sezon al show-ului fiind Jojo, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka, Aylin Cadir, Pepe, Mircea Solcanu, Alex, bateristul trupei Zero, şi Daniel Niţoiu, potrivit unui comunicat.

Pepe, Jojo, Mircea Solcanu, Andreea Ibacka, Alex, tobosarul trupei Zero, de la Happy Hour, Catrinel Sandu, Aylin Cadir si Daniel Nitoiu, prezentatorul Stirilor Pro Tv de la ora 13 vor avea o noapte grea, cu emotii, rugaciuni si dureri de muschi, pentru ca vineri vor avea prima reprezentatie in ringul de la "Dansez pentru tine", in fata juriului si a telespectatorilor Pro Tv. Alaturi de partenerii lor de dans si de vis, cele 8 vedete vor depune juramantul in fata publicului telespectator si a familiilor care-si pun toate sperantele in ei ca in urmatoarele luni vor face tot ceea ce le sta in putere pentru a implini prin dans visul pentru care au intrat in concurs.

Dupa aproape 3 saptamani de repetitii interminabile, cu entorse si contuzii la activ, cu accidentari, pedepse sau recompense din partea profesorilor, cu zeci de vanatai si o teribila febra musculara, perechile concurente sunt la un pas de a face demonstratia ambitiei, talentului si a muncii lor. Fiecare incearca sa-si incurajeze partenerul si sa transforme prima aparitiei in fata juriului si a telespectatorilor intr-un succes.

Cu o credibilitate de necontestat, castigata de-a lungul mai multor sezoane, Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Wilmark si Cornel Patrichi vor reveni la pupitrul de jurizare cu tot bagajul lor de criterii de notare, dar si cu emotiile inerente unei prime intalniri cu perechile concurente.

Prima seara de dans din acest sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" va fi una de bal, plina de eleganta si de povesti desprinse parca din alte vremuri, insa care vor avea in ringul visurilor final neasteptat. Platoul emisiunii va fi imbracat de bal, cu ornamente fine care-i vor da un plus de eleganta, iar costumele si coregrafiile pregatite vor completa spectacolul total al dansului. Echipele concurente vor avea de trecut o prima proba dificila, pentru ca unul dintre stilurile de dans ale serii va fi un stil nou introdus in concurs, dansul istoric - menuet sau cadril, dar si un stil de dans pe care singuri si l-au tras la sorti.

In cazul menuetului, perechile vor intra in ring alaturi de membri ai baletului coordonat de Edi Stancu, iar atat vestimentatia lor, cat si coregrafiile vor fi stilizate si adaptate vremurilor moderne, cu transformari si finaluri neasteptate. Concurentii vor purta accesorii si elemente vestimentare autentice, vechi, aduse din colectia de costume de epoca a MediaPro Pictures si folosite in filmele vechi, insa ele se vor pierde in valtoarea povestilor stilizate si complexe create de coregrafii emisiunilor. Daca in primele momente ale dansului echipele vor putea purta tunici vechi, jabouri, palarii, manusi, finalul ii va surprinde pe telespectatori cu un alt aspect al lor. Pepe va fi un tigan baroc, Daniel Nitoiu va fi Regele Soare, Alex va fi un pirat, Mircea Solcanu va fi bufonul curtii regale din "Fantoma de la Opera", Andreea Ibacka va dansa alaturi de Mozart, iar Jojo, Aylin si Catrinel vor avea coregrafii profunde ce vor imbina menuetul cu elemente de balet si dans contemporan.

Baletul emisiunii, coordonat de Edi Stancu, va demonstra in pasi de dans ca vremurile in care a trait Caragiale se pot confunda cu vremurile de astazi, aducand in ringul visurilor o reinterpretate a ultimei secvente din "D'ale Carnavalului". Coregrafia va fi complexa si plina de umor, iar vestimentatia va fi desprinsa parca la inceput din acele timpuri, iar la sfarsit din trendurile minimaliste de astazi.
Perechile concurente vor vedea daca le-a suras norocul sau si-au ales singuri ghinionul cu stilurile de dans trase la sorti cu care vor trebui sa demonstreze vineri seara ca merita sa stea inca departe de duel. Pepe si Andreea vor dansa disco, Jojo si Ionut au fost nevoiti sa invete tango, Catrinel Sandu si Ionut vor aduce telespectatorilor salsa, Aylin si Ovidiu vor spune o poveste in pasi de cha-cha, Andreea Ibacka si Paul vor demonstra ca sunt talentati la charleston, Mircea Solcanu si Roxana vor pluti in pasi de vals lent, Daniel Nitoiu si Alexandra vor face ringul sa tremure pe ritmuri de rock'n'roll, iar Alex de la trupa Zero si Cornelia vor fi romatici in pasi de vals vienez.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO