Media & Advertising

După 4 ani de parteneriat, Mediafax Group şi Thinkdigital anunţă încetarea colaborării, începând cu 1 ianuarie 2020

După 4 ani de parteneriat, Mediafax Group şi...
31.10.2019, 11:23 815

Mediafax Group şi Thinkdigital au anunţat astăzi într-un comunicat comun că, începând cu 1 ianuarie 2020, spaţiile publicitare ale grupului vor fi vândute direct de către compania media.

Începând cu anul 2015, cele două companii au colaborat strâns pentru monetizarea exclusiva a spaţiilor publicitare online ale Mediafax - atât în relaţia cu agenţiile de media şi cu clienţii direcţi, precum şi pentru cât mai buna eficientizare a proceselor si negocierilor de tip programatic advertising (direct si automatizat).

Le mulţumesc colegilor de la Thinkdigital pentru buna colaborare din ultimii 4 ani. E o despărţire amicală, care ţine de o decizie strategică pentru noi, motiv pentru care am decis să anunţăm piaţa din vreme, cu mai bine de 2 luni avans. Mediafax îşi va vinde începând cu anul viitor toate proiectele media online, print, tv, radio, evenimente şi agenţie în mod direct”, a spus AdrianSârbu, fondator si administrator al grupului media.

Îi mulţumesc lui Adrian Sârbu şi echipei sale pentru încrederea pe care ne-a acordat-o. Chiar dacă misiunea noastră ca regie de vânzări s-a încheiat, vom continua să avem în Mediafax un partener de business foarte valoros pentru noi”, a spus Dragoş Stanca, acţionar majoritar Thinkdigital, parte a reţelei regionale TDG.

Toate proiectele în curs precum şi cele care vor urma până la finalul anului vor fi onorate de Thinkdigital, care va oferi asistenţă MediafaxGroup şi după 1 ianuarie 2020, punctual, pentru o cât mai uşoară tranziţie a tuturor comenzilor publicitare, au mai precizat reprezentanţii celor două companii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO