Media & Advertising

Ediţia de duminică a emisiunii "România, te iubesc! " - lider absolut de audienţă

Autor: Mediafax

05.12.2011, 14:39 124

Ediţia de duminică a emisiunii "România, te iubesc!", difuzată la Pro TV, a fost lider absolut de audienţă, atât pe publicul comercial, cât şi pe cel din mediul urban, informează televiziunea.

Telespectatorii Pro TV au spus şi duminică "România, te iubesc!", alături de corespondenţii Ştirilor Pro TV, care au adus în faţa lor români demni de a fi un exemplu.

Astfel, în intervalul orar 17.59 - 18.58, atunci când a fost difuzată emisiunea, Pro TV a obţinut, în medie, pe publicul din mediul urban, 4,4 puncte de rating şi 11,3% cotă de piaţă, spre deosebire de Antena 1, care se clasa pe locul al cincilea, cu 1,9 puncte de rating şi 4,8 procente din cota de piaţă.

Şi pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a condus detaşat, obţinând, în medie, 4,2 puncte de rating şi 14,7% cotă de piaţă, spre deosebire de Antena 1, care avea de aproape trei ori mai puţin, respectiv 1,7 puncte de rating şi 5,8% cotă de piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO