Media & Advertising

Emisiunea "Dansez pentru tine"- lider de audienţă cu marea finală, câştigată de Jojo şi Ionuţ Tănase

Autor: Mediafax

03.12.2011, 16:37 573

Emisiunea "Dansez pentru tine" a fost lider de audienţă vineri seara, pe tot parcursul celor cinci ore şi jumătate de emisie, când a fost difuzată marea finală, câştigată de Jojo şi Ionuţ Tănase, informează Pro TV.

La Pro TV, seara de vineri a fost una magică, datorită marii finale a emisiunii "Dansez pentru tine", în care Jojo şi Ionuţ Tănase au câştigat marele premiu de 60.00 de euro. Dacă povestea Cenuşăresei ar fi existat şi în variantă masculină, ea ar fi fost exact întruchiparea poveştii de viaţă a lui Ionuţ Tănase, tânărul al cărui destin a fost până acum doar un lung şir de obstacole şi greutăţi.

Emisiunea a fost lider de piaţă pe tot parcursul celor cinci ore şi jumătate (20.30 - 01.44), audienţa medie înregistrată pe întregul public din mediul urban fiind de 7,4 puncte de rating şi 23,4% cota de piaţă, de aproape trei ori mai mult decât Antena 1 care obţinea doar 2,8 puncte de rating şi 8,8% cota de piaţă. În minutul de maximă audienţă de la 22.11, peste două milioane de telespectatori din întreaga Românie urmăreau emisiunea de la Pro TV, în timp ce în minutul de aur de la 22.19, pe întreg publicul din mediul urban audienţa a fost de 11,2 puncte de rating şi 26,5% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 înregistra doar 4,8 puncte de rating şi 11,4% cotă de piaţă.

Coregraful echipei câştigătoare, Bogdan Boantă, s-a ţinut de cuvânt şi i-a oferit lui Ionuţ Tănase primul "bravo" din viaţa sa. Cel care până acum nu a ştiut decât ce înseamnă greul, cruzimea, batjocura, frigul şi neîmplinirea spunea la începutul emisiunii că toată viaţa lui a simţit că stă în faţa unei uşi care şi-ar dori să se deschidă o dată şi pentru el. Mereu a simţit că norocul îl ocoleşte şi pentru fiecare fărâmă de bucurie a fost nevoit să plătească uneori un preţ mult prea mare. Vineri seară, la "Dansez pentru tine", Ionuţ a deschis uşa mult visată şi a păşit într-o lume la care altădată nici nu ar fi îndrăznit să viseze. N-a primit nimic gratis în toată viaţa lui şi n-a câştigat nimic măcar o dată la loz în plic, dar vineri seară a dat lovitura cea mare şi a adus lumina speranţei în viaţa lui şi a celor doi fraţi ai săi.

La rândul ei, Jojo şi-a lăsat pe locul doi familia şi proiectele pentru a se dedica visului partenerului său. Ionuţ spune că Jojo a fost şi este îngerul lui păzitor, în timp ce Jojo este foarte fericită că a cunoscut un om atât de special, de la care ea însăşi a avut de învăţat.

Pe locul al doilea şi câştigătoarea premiului de 20.000 de euro a fost, la "Dansez pentru tine", echipa formată din Catrinel şi Ionuţ Ionescu. Cei doi au oferit de-a lungul competiţiei un model de dăruire şi omenie, Catrinel devenind o adevărată soră mai mare pentru Ionuţ, cel care nu a cunoscut niciodată până acum iubirea unei familii adevărate. Ionuţ a domonstrat că este un om care nu a uitat ajutorul primit într-un moment de cumpănă şi care doreşte să ajute casa de copii care l-a "adoptat" şi pe el. La rândul ei, Catrinel a muncit până la epuizare şi nici măcar problemele de la picior nu au împiedicat-o să danseze ca o adevărată profesionistă. Chiar dacă operaţia de la gleznă este iminentă, Catrinel este foarte fericită că a putut duce la bun sfârşit această competiţie care a reuşit să-i aducă lui Ionuţ locul al doilea şi 20.000 de euro.

Pepe şi Andreea Toma, una dintre cele mai apreciate perechi din acest sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", au intrat în posesia premiului de 15.000 de euro, corespunzător locului al treilea, şi a încă 3.000 de euro, oferiţi din partea juriului şi a echipei Pro TV. Cu 18.000 de euro, visul Andreei se poate considera împlinit.

De altfel, toate cazurile pentru care au luptat cele opt perechi din acest sezon şi-au găsit împlinirea în această ultimă ediţie, când sponsorii emisiunii le-au oferit premii substanţiale tuturor perechilor care s-au aflat în concurs. Astfel, pe lângă cei 1.500 de euro pe care i-au primit când au părăsit competiţia, vineri seară, în ultima ediţie a celui de-al doisprezecelea sezon, Roxana Voina şi Mircea Solcanu au primit 8.000 de euro, Cornelia Condeescu şi Alex Piscunov - 13.500 de euro, Ovidiu Danci şi Aylin Cadâr - 14.000 de euro, Alexandra Maresi şi Daniel Niţoiu - 11.000 de euro, iar Paul Păduraru şi Andreea Ibacka - 11.000 de euro.

Publicul telespectator a decis în urma musicalurilor, a hip-hop-urilor şi a coregrafiilor de flamenco din concurs care dintre cele trei perechi rămase în ultima rundă a competiţiei a meritat premiul întâi de 60.000 de euro, premiul al doilea de 20.000 de euro sau premiul al trilea de 15.000 de euro. La finalul serii, peste 160.000 de euro s-au împărţit oamenilor şi familiilor care au demonstrat în acest sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" că merită să aibă o zi de mâine cu soare şi multe zâmbete.

La marea finală de vineri seară a avut loc un adevărat regal de spectacol, dans, premii şi visuri împlinite, într-o încântătoare atmosferă de iarnă. În platoul de la "Dansez pentru tine" a nins cu fulgi, dar şi cu premii.

Un stil nou de dans, plin de farmec, pasional, dar în acelaşi timp extrem de greu a pus la încercare creativitatea, talentul şi răbdarea echipelor ajunse în finala "Dansez pentru tine". Perechile care s-au întrecut pentru trofeul şi marele premiu al show-ului au avut de pregătit flamenco. Pepe şi Andreea Toma au reuşit în opinia lui Mihai Petre cel mai bun dans din tot acest sezon, al doisprezecelea. Pe o melodie compusă şi interpretată de Pepe în onoarea mamei sale, cei doi au reuşit un flamenco ce va rămâne în istoria emisiunii drept cel mai bun dans al sezonului.

Înainte de a cădea cortina peste cel de-al doisprezecelea sezon, ringul de dans a primit în ultima seară de spectacol numai coregrafii şi perechi alese. Mihai Petre şi Elwira Duda au lăsat asistenţa cu respiraţia tăiată în urma unei rumba pline de pasiune şi sensibilitate. Laura Cosoi şi Bogdan Boantă au revenit şi ei în ringul pe care l-au copleşit cu talentul lor pentru un dans special, sensibil şi plin de erotism. Andreea Bălan şi Petrişor Ruge au readus faimoasele lor acrobaţii în platoul emisiunii cu o coregrafie de freestyle pe piesa "Moşule, ce tânăr eşti!". Totodată, câştigători ai sezonului al unsprezecelea al emisiunii, Corina Bud şi Edi Vasile au revenit în atenţia telespectatorilor cu o coregrafie sexy, pe ultima piesă semnată Corina Bud - "Monkey Funky".

Ocupanţii locului al patrulea în acest sezon, Aylin şi Ovidiu, au dansat şi ei alături de opt copii de la o şcoală de balet un dans sensibil ce a amestecat elemente de dans contemporan cu balet clasic. Alex de la trupa Zero a revenit şi el în ringul de dans alături de partenera sa din acest sezon, Cornelia, pentru a dansa pe ultima piesă a trupei Zero. Roxana Ionescu a dansat la braţul fostului său partener, Ştefan Rebeja, pentru a impresiona cu un cha-cha mixat cu reggaeton. Şi prezentatorul de la "Vocea României", Pavel Bartoş, a făcut din nou spectacol în paşi de dans alături de fosta sa coregrafă, Vica, prin intermediul unui pasaj din musicalul "Scripcarul de pe acoperiş". Sensibila Vica a dansat şi alături de năstruşnicul membru al baletului Vova pe o piesă a trupei Zdob şi Zdup.

Nici coregrafii nu s-au lăsat mai prejos, astfel că şi ei au prezentat un dans de neuitat. Seara de spectacol a fost completată şi presărată cu strălucire de momente speciale, energice şi elaborate ale baletului emisiunii, coordonat de Edi Stancu. Pe parcursul întregii ediţii eu existat foarte multe dansuri extraconcurs, dansuri umanitare pentru cei care au nevoie de o mână de ajutor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO