• Leu / EUR4.7786
  • Leu / GBP5.6295
  • Leu / USD4.3095
Media & Advertising

Emisiunea "MasterChef", adusă în România de Pro TV

Emisiunea "MasterChef", adusă în România de Pro TV

Autor: Pro TV

08.05.2011, 12:26 428

Pro Tv aduce in premiera in Romania un format international desucces, care va face deliciul telespectatorilor si va schimbavietile participantilor. "MasterChef", cel mai important show deteleviziune din lume dedicat gatitului, care a revolutionatsegmentul "cooking show"-urilor, va fi facut si in Romania, la ProTv.

"MasterChef", un format pe care Pro Tv l-a cumparat de la ShineInternational, este cea mai fascinanta competitie culinara dinintreaga lume, cu audiente record si milioane de persoane dornicesa ajunga in concurs. "MasterChef" este unul dintre cele maiincitante si spectaculoase reality show-uri din lume, care reunesteoameni pasionati de arta culinara, amatori pentru care bucatariaeste o reala bucurie, nu o meserie, si care, prin talentul,inventivitatea si daruirea lor in fata cratitei sau a borcanelor cucondimente isi pot schimba vietile. Pasionati de arta gatitului,concurentii vor avea la dispozitie scena pentru a arata lumiiintregi ca bucuria de a gati din inima poate deveni spectacol, darsi drumul catre schimbarea vietii. Acestia vor face orice pentru aimpresiona juriul, pentru a castiga un premiu substantial in banisi, nu in ultimul rand, pentru a deveni primul "MasterChef" alRomaniei. Preparate spectaculoase, inventivitate, indemanare, luptastransa, dar si un spectacol vizual care va aduce sare si piperserilor romanilor, acestea sunt cateva dintre ingedientele cu care"MasterChef" vine si in Romania.

"MasterChef" este un format de succes care s-a realizat in 16tari, printre care Marea Britanie, Australia, Statele Unite,Croatia, Grecia sau Suedia, si care a trezit apetitul a milioane deoameni pentru povesti deosebite ale unor persoane ce reusesc sa isischimbe vietile prin talentul si pasiunea pentru gatit. Numai inMarea Britanie, de exemplu, peste 20.000 de oameni se inscriu anualin aceasta competitie, care inca de la debut a inregistratrecorduri de audienta si a devenit un real fenomen. Castigatori saudoar finalisti in acest show, unii dintre participantii in editiiledin strainatate ale competitiei "MasterChef" au reusit sa isideschida propriile restaurante, sa isi schimbe cariera, sa lansezecarti de bucate de succes sau chiar sa devina prezentatori TV.

CE SFATURI AI DA TÂNĂRULUI DE 21 DE ANI?

TOTUL PENTRU BUSINESS. TOTUL ESTE BUSINESS

Principalele valute BNR - marţi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7786
Diferență: -0,0084
Ieri: 4.7790
Azi: 4.3095
Diferență: 0,1231
Ieri: 4.3042
Azi: 5.6295
Diferență: 0,3333
Ieri: 5.6108
Azi: 4.4378
Diferență: -0,2809
Ieri: 4.4503