Media & Advertising

Emisiunea "Românii au talent" - lider de audienţă, vineri şi sâmbătă, la Pro TV

Emisiunea "Românii au talent" - lider de audienţă, vineri şi sâmbătă, la Pro TV

Autor: Ghita Oana Mihaela

10.04.2011, 15:50 38

Emisiunea "Românii au talent", difuzată de Pro TV, a fost liderde audienţă vineri şi sâmbătă seară, informează un comunicat alpostului de televiziune.

Cea de-a treia semifinală a emisiunii "Românii au talent" ce afost difuzată vineri, în direct din Studiourile MediaPro din Bufteaa adunat în faţa micilor ecrane peste 5 milioane de români dinîntreaga ţară în minutul de maximă audienţă de la 22.18, când lanivelul publicului comercial - din mediul urban cu vârste cuprinseîntre 18 şi 49 de ani - ratingul Pro TV ajungea la 26,4 puncte şicota de piaţă impresionantă de 64,8%.

Audienţa medie înregistrată de emisiunea "Românii au talent"difuzată vineri, în intervalul 20.29 - 00.14 a fost pe publicul dinmediul urban de 19,0 puncte de rating şi o cota de piaţă de 45,7%,în timp ce Antena 1 obţinea de şase ori mai puţin, adică 3,1 punctede rating şi 7,4% cotă de piaţă. Şi pe publicul comercial Pro TV afost lider absolut de audienţă cu o medie de 18,8 puncte de ratingşi 52,9% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 obţinea doar 3,1 punctede rating şi 8,7% cotă de piaţă.

Sâmbătă seară, când a fost difuzată cea de-a patra şi ultimasemifinală a emisiunii "Românii au talent", Pro TV a fost liderabsolut de audienţă la toate categoriile de public, înregistrând înminutul de aur de la ora 22.02, pe publicul comercial, 24,1 punctede rating şi o cotă de piaţă de 59,9 procente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO