Media & Advertising

Fanii emisiunii "Romanii au talent" pot urmari in premiera pe romaniiautalent.ro momente inedite din show

Fanii emisiunii “Romanii au talent” pot urmari in premiera pe romaniiautalent.ro momente inedite din show

Romanii au talent

Autor: Pro TV

14.02.2011, 13:10 154

Mai sint doar citeva zile pina la lansarea celui mai asteptatshow al anului: "Romanii au talent". Pina pe 18 februarie, ziua incare va debuta emisiunea la ProTv, cei mai nerabdatori dintretelespectatori pot accesa "romaniiautalent.ro".

Site-ul ofera, pe linga informatii generale despre formatulshow-ului, interviuri cu juratii Andra, Andi Moisescu si MihaiPetre, sau declaratii ale celor doi prezentatori ai show-ului,Smiley si Pavel Bartos, imagini in premiera cu citiva dintreconcurentii prezenti la preselectii si reprezentatiile lor. Astfel,cei mai curiosi dintre fanii productiei care a facut furori inintreaga lume si a revolutionat entertainmentul se vor puteadelecta cu cele mai impresionante, mai curajoase sau mai dezinvolteacte artistice.


Razvan Popescu - Beatbox
Razvan Popescu are 21 de ani si este din Constanta. A venit la"Romanii au talent" pentru a arata tuturor de ce este in stare sipentru a propaga acest nou stil muzical. Razvan face beatbox de 4ani de zile, iar numele lui de scena, cunoscut printre prieteni,este "Maleta". El nu a venit singur la acest concurs: in culise s-aaflat in permanenta sora lui, iar in sala avea un grup puternic desustinatori. In prezent Razvan este student la Facultatea deFarmacie. Pe langa muzica si scoala, ii place foarte mult sa imitepersonaje.

Alina Dimache- Opereta
Alina Dimache are 34 de ani, este din Bucuresti, fiind de profesiejournalist. A venit la preselectiile show-ului "Romanii au talent"din Constanta alaturi de sotul ei in incercarea de a-si masuratalentul: cantareata de opera. Alina a venit foarte bine pregatita,cu o costumatie minutios realizata, lucru apreciat atat de juriucat si de prezentatori. Chiar daca opera este marea ei dragoste,Alina s-a aratat interesata si de un duet cu Smiley.

Bogdan Armenean - Iris
Bogdan Armenean are 23 de ani, este din Bistrita si se ocupa cumontarea aparatelor de aer conditionat. Muzica este visul lui decand era mic, iar Cristi Minculescu, solistul trupei Iris esteidolul lui. De aceea a si ales s ail imite in competitia "Romaniiau talent" de la Cluj. Bogdan canta si intr-o trupa alaturi decativa colegi de la locul de munca. Pentru ca acestia nu erau inoras in ziua preselectiei, el a ales sa isi incerce norocul de unulsingur.

Bernice si Ana - cantarete
Bernice (15 ani) si mama ei au cantat pentru prima oara impreuna lashow-ul "Romanii au talent" de la Cluj. Cele doua sunt pasionate demuzica, dar pana acum nu au mai cantat in duet. Bernice esteobisnuita cu scena, ea participand la diverse festivaluri.

Mihaela Tuca - belly dancer
Mihaela Tuca are 20 de ani si este din Mangalia. A venit la"Romanii au talent" pentru a demonstra ca este o buna dansatoare debelly dance. Mihaela danseaza de la varsta de 5 ani, iar in urma cu3 ani a facut din asta o profesie. Nu a luat niciodata lectii, ci ainvatat singura, exersand foarte mult in fata oglinzii. In urmaacestei experiente

Tudor Horia - Numara foarte repede literele
Tudor Horia are 41 de ani si este din Timisoara. Talentul lui estede a numara foarte rapid literele dintr-o fraza. Tudor spune caasta este o simpla deprindere si nu exista niciun secret. Visul luieste sa gaseasca cat mai multi competitori cu care sa se intreacasi, la un moment dat, sa concureze pentru un loc in CarteaRecordurilor.

Cornelia Ghica - cantareata
Cornelia Ghica a venit din Buzau la Constanta pentru a participa la"Romanii au talent", unde a ales sa cante o doina din zonaGorjului. Pasionata de muzica, Cornelia canta de la varsta de 14ani. Mai mult, ea si-a transformat pasiunea in profesie, fiindprofesoara de muzica. Experienta de la "Romanii au talent" a fostextrem de emotionanta, dar a bucurat-o foarte tare, spune ea.

Haim Goldenstein - beatbox
Haim are 28 de ani este din Israel, dar de 12 ani locuieste inConstanta. A venit la "Romanii au talent" pentru a face beatbox,pasiune pe care o are de mai bine de 4 ani. Haim face parte de 1 ande zile dintr-un "cor de beatbox" din Israel. Atunci cand nuexerseaza tot felul de ritmuri si sunete, Haim este avocat, fiindspecializat in Drept Comercial.

Toader Aurel - cantaret
Toader Aurel, sau "Nea Aurica" cum ii spun prietenii a venit dinValenii de Munte la "Romanii au talent" cu ganduri mari: vrea sacastige! In varsta de 64 de ani, a urcat pe scena acestui showpentru a canta melodiile compuse chiar de el. "Romanii au talent"i-a oferit sansa de a-si indeplini visul: "Am prins ultimul tren,la ultimul vagon, ultima scara". Fost tractorist, Nea Aurica acompus un imn al crizei, "La portile Europei", pe care l-ainterpretat in fata Andrei, a lui Andi Moisescu si a lui MihaiPetre. In culise s-a aflat in permanenta sotia lui, extrem deemotionata.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO