Media & Advertising

Fanii lui Amy Winehouse au adus lumânări şi flori în faţa casei artistei - galerie FOTO

 Fanii lui Amy Winehouse au adus lumânări şi flori în faţa casei artistei - galerie FOTO

Fanii lui Amy Winehouse au adus lumânări şi flori în faţa casei artistei

24.07.2011, 16:00 192

Fanii lui Amy Winehouse au depus lumânări,flori şi fotografii în faţa casei artistei care a murit sâmbătă, pentru a-i aduce acesteia unultim omagiu, informează AFP.

Duminică dimineaţă, în Camden Square erau buchete de flori şimesaje pentru celebra cântăreaţă. "Amy, imensul tău talent ne valipsi" era unul dintre mesajele fanilor. Un alt admirator a scris:"Dragă Amy, sunt bucuros că în sfârşit eşti acasă. Te iubesc,prinţesă".


După ce trupul neînsufleţit al lui Amy Winehouse afost descoperit în locuinţa acesteia, sâmbătă seară, un cordon depoliţie a asigurat paza în zonă.


Viaţa lui Amy Winehouse a fost marcată de dependenţa de alcool şidroguri, astfel prima presupunere este cea a morţii prin supradoză,dar cauza decesului va fi stabilită în urma examenuluimedico-legal, ce va fi efectuat cel mai devreme luni.


Proprietarul unui restaurant local, Ze Silva, de56 de ani, a declarat că a văzut-o pe cântăreaţă, marţi. "Mi-a spus«Dragule, să nu îmi dai alcool, nu mai beau»".


Purtătorul de cuvânt al lui Winehouse a declarat că tatăl artistei,Mitch, care a fost şofer de taxi şi a devenit cântăreţ de jazz, seva întoarce imediat de la New York, unde avea programat unconcert.

Producătorul lui Winehouse, Mark Ronson a spuscă ziua morţii lui Amy Winehouse este cea mai tristă din viaţa sa."Era sufletul meu pereche din punct de vedere muzical şi oadevărată soră pentru mone", a spus el.


În ultimii patru ani, Winehouse a constituit unuldintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai multpentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cuo voce excepţională era cunoscută pentru problemele sale legate deconsumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şibulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte dedezintoxicare, însă părea că şi-a făcut ordine în viaţa personală,după o vacanţă prelungită pe insula St. Lucia în 2009. Însă în varaacestui an ea şi-a anulat turneul european, ce urma să ajungă şi laBucureşti pe 15 august, după ce a fost fluierată copios despectatori în timpul unui concert pe care l-a susţinut la Belgrad,în luna iunie, deoarece părea că se află în stare de ebrietate.


Fanii şi criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorulincisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care-i caracterizeazămuzica. Un alt atu al controversatei artiste britanice estetalentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care a scris-oeste, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală.Producătorul american Quincy Jones a declarat că Amy Winehouse esteatât de talentată încât "vine de pe alta planetă", susţinând căeste onorat de faptul că artista britanică cântă pe albumul său decover-uri intitulat "Q: Soul Bossa Nostra".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO