Media & Advertising

Filmul "Naşa" a fost urmărit de aproape 2.500.000 de telespectatori, luni, la Pro TV

Autor: Mediafax

03.01.2012, 16:21 240

Pro TV a fost lider absolut de audienţă, luni seară, când a difuzat filmul "Naşa", producţia MediaPro Pictures fiind urmărită de aproape 2.500.000 de telespectatori, potrivit unui comunicat.

Cel mai vizionat film românesc în cinematografele din România în 2011, "Naşa", a fost difuzat luni seară şi pe Pro TV, clasându-se pe primul loc şi în topul preferinţelor telespectatorilor.

Astfel, în intervalul 20:28 - 22:30, atunci când a fost difuzată producţia MediaPro Pictures, Pro TV a fost lider absolut de audienţă atât pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi pe publicul din mediul urban.

Pro TV a înregistrat, în medie, 12,3 puncte de rating şi 23,8% cotă de piaţă, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, în timp ce Antena 1, clasată pe locul al doilea, a înregistrat doar 5,7 puncte de rating şi 11 procente din cota de piaţă.

Şi pe publicul din mediul urban Pro TV a deţinut supremaţia, înregistrând, în medie, 9,3 puncte de rating şi 17,2% cotă de piaţă, spre deosebire de Antena 1, clasată abia pe locul al treilea, cu 4,2 puncte de rating şi 7,8% cotă de piaţă.

În minutul de aur al filmului, 20:42, aproape 2.500.000 de telespectatori de la nivelul întregii populaţii a României erau cu ochii pe Pro TV, urmărind confruntarea femeilor senzaţionale în "Naşa".

Anul acesta, "Naşa" a fost cel mai popular film românesc, cu 26.765 de spectatori şi încasări de 435.691 de lei în cinematografe, potrivit informaţiilor oferite MEDIAFAX, în 19 decembrie 2011, de Asociaţia Film România.

O comedie de familie, o poveste clasică cu buni şi răi, un tablou cu personaje puternice - acestea sunt premisele filmului "Naşa". Jennifer (Whitney Anderson), o profesoară americană de literatură stabilită în Bucureşti, pune bazele unui aşa-zis clan mafiot pentru a-i ţine piept lui Spânu - The Madfather (Alex Velea) şi pentru a-şi salva soţul, afaceristul Radu Prodan (Dragoş Bucur), din închisoare. Frumoasa femeie descoperă că este capabilă de lucruri uimitoare, ea devenind un adevărat lider, puternic şi fermecător în acelaşi timp, al unui grup de bărbaţi care o sprijină pe toate fronturile.

De partea cealaltă a baricadei, însă, şi Spânu are o prezenţă feminină pe care se poate baza mai mult decât pe oricare dintre locotenenţii săi, pe Katia. Împreună cu Manase, ea formează trupa de încredere a interlopului şi îi rezolvă cele mai dificile cazuri, cei doi fiind chemaţi numai când toţi ceilalţi au eşuat. Katia este o altfel de femeie puternică - rece şi dură, fără scrupule. Katia este interpretată de Cătălina Grama (Jojo), îndrăgita actriţă din emisiunea "Serviciul Român de Comedie" de la Pro TV, care aduce personajului său din "Naşa" un aer foarte sexy.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO