Media & Advertising

Florin Busuioc de la Pro TV, desemnat prezentatorul anului de Societatea Europeană de Meteorologie

Florin Busuioc, desemnat prezentatorul anului de Societatea Europeană de Meteorologie
10.08.2010, 13:01 242

Florin Busuioc, prezentatorul meteo în cadrul Ştirilor Pro TV, afost declarat cel mai bun prezentator meteo al anului de cătreSocietatea Europeană de Meteorologie (European MeteorologicalSociety), informează Ştirile Pro TV.

Prezentatorul rubricii "Vremea" din cadrul Ştirilor Pro TV aprimit cu bucurie vestea că i se va acorda acest premiu, pe care îlconsideră meritul întregii echipe alături de care lucrează. "Este orecunoaştere a muncii foarte serioase şi laborioase pe careîntreaga echipă de la «Vremea» a avut-o în ultima perioadă. Faptulcă eu m-am nimerit să fac parte din această echipă extraordinară nupoate decât să mă bucure. Insist să spun că meritul acestui premiueste al întregii echipe cu care lucrez", spune Florin Busuioc.

"La secţiunea Media a acestei întruniri cu tematică mult mailargă a profesioniştilor în Meteorologie şi a cercetărilor îndomeniul schimbărilor climaterice, noi am propus câteva ediţii alerubricii «Vremea». Probabil că întregul pachet, incluzând aicigrafica, stilişti, producători şi, în cele din urmă, şi prezentatora dus la această recunoaştere profesională", mai spune FlorinBusuioc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO