Media & Advertising

Hollywood Multiplex a introdus sistemul de vânzare de bilete prin smartphone

Hollywood Multiplex a introdus sistemul de vânzare de...

Autor: Oana Ghita

19.04.2013, 16:30 649

Hollywood Multiplex ţine pasul cu tehnologia de ultimă oră şi vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi prin implementarea unei aplicaţii pentru smartphone pentru achiziţionarea rapidă a biletelor de cinema, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

După introducerea, în exclusivitate în România, a tehnologiilor de proiecţie 4K şi RealD 3D, care oferă o claritate superioară a imaginii pe marele ecran, Hollywood Multiplex vine în sprijinul posesorilor de smartphone cu cea mai modernă modalitate de achiziţionare a biletelor la film. Prin utilizarea aplicaţiei, clienţii Hollywood Multiplex pot cumpăra bilete la filmele lor preferate, fără a se deplasa la cinematograf, fără a sta la coadă şi chiar fără a le plăti pe loc.

După descărcarea aplicaţiei din App Store, utilizatorul de smartphone trebuie să urmeze doar câţiva paşi simpli pentru a-şi cumpăra biletele la film: alegerea cinematografului Hollywood Multiplex, selectarea filmului, a orei şi a locurilor în sală.

Ca modalităţi de plată, clientul are opţiunea de a alege între plata directă, prin Vodafone, şi plata cu card bancar.

Prin introducerea sistemului de cumpărare de bilete pentru smartphone - aplicaţie dezvoltată de Cinemagia -, Hollywood Multiplex, primul cinematograf de tip multiplex din România, continuă să ofere clienţilor săi servicii la cele mai înalte standarde, pentru o experienţă cinematografică desăvârşită.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO