Media & Advertising

IAA România deschide la Cluj-Napoca primul Hub Regional, care va acoperi zona Transilvania

IAA România deschide la Cluj-Napoca primul Hub Regional,...

Autor: Roxana Rosu

09.05.2019, 14:17 104

International Advertising Association-IAA România, principala asociaţie profesională a industriei de marketing şi comunicare de pe piaţa locală, se extinde din luna mai la Cluj şi deschide primul hub regional care va acoperi zona Transilvania.

”Cluj-Napoca este un oraş exemplu din punct de vedere al dezvoltării, un leagăn al civilizaţiei şi educaţiei în Transilvania. Industriile creative joacă un rol important în economia oraşului şi a zonei metropolitane Cluj. IAA România îşi propune să le ofere profesioniştilor din industria de MarComm susţinere în educaţie, mentorat, conexiuni internaţionale într-un climat de profesionalism şi performanţă. Salutăm colegii de breaslă din zona Clujului şi suntem convinşi că împreună doar putem dezvolta industria”, a declarat Valer Hancaş. Preşedintele IAA România.

IAA România,  înfiinţată în 1993, este cea mai mare asociaţie profesională a industriei de marketing şi comunicare din Romania şu reprezintă interesele a peste 110 companii, clienţi ai industriei de publicitate, instituţii mass-media şi agenţii de publicitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO