Media & Advertising

IAA România deschide la Cluj-Napoca primul Hub Regional, care va acoperi zona Transilvania

IAA România deschide la Cluj-Napoca primul Hub Regional, care va acoperi zona Transilvania

Autor: Roxana Rosu

09.05.2019, 14:17 101

International Advertising Association-IAA România, principala asociaţie profesională a industriei de marketing şi comunicare de pe piaţa locală, se extinde din luna mai la Cluj şi deschide primul hub regional care va acoperi zona Transilvania.

”Cluj-Napoca este un oraş exemplu din punct de vedere al dezvoltării, un leagăn al civilizaţiei şi educaţiei în Transilvania. Industriile creative joacă un rol important în economia oraşului şi a zonei metropolitane Cluj. IAA România îşi propune să le ofere profesioniştilor din industria de MarComm susţinere în educaţie, mentorat, conexiuni internaţionale într-un climat de profesionalism şi performanţă. Salutăm colegii de breaslă din zona Clujului şi suntem convinşi că împreună doar putem dezvolta industria”, a declarat Valer Hancaş. Preşedintele IAA România.

IAA România,  înfiinţată în 1993, este cea mai mare asociaţie profesională a industriei de marketing şi comunicare din Romania şu reprezintă interesele a peste 110 companii, clienţi ai industriei de publicitate, instituţii mass-media şi agenţii de publicitate.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO