Media & Advertising

Începe Liga ProSport! Premii de peste 10.000 de euro în cel mai spectaculos manager online

Începe Liga ProSport! Premii de peste 10.000 de euro în cel mai spectaculos manager online

Autor: Pro Sport

17.08.2012, 17:05 481

Noul sezon din Liga ProSport începe săptămâna viitoare, într-un nou format, mult mai spectaculos, mult mai bazat pe realitatea din Liga I, dar cu premii cel puţin la fel de spectaculoase.

Cu o grafică de excepţie, Liga ProSport te invită să-ţi foloseşti la maximum cunoştinţele despre fotbal, să-ţi faci cel mai bun lot şi să dovedeşti că eşti cel mai tare antrenor din România, cu ajutorul jucătorilor preferaţi din Liga I. Fiecare acţiune a acestora în meciurile reale din campionat îţi aduce puncte în joc. Golurile, pasele decisive şi meciurile în care fundaşii şi portarul tău nu primesc gol înseamnă cele mai consistente bonusuri, aşa cum un cartonaş roşu sau un penalty ratat te pot face să termini etapa "pe minus".

Pentru a intra în cursa pentru premiul final de 10.000 de euro trebuie doar să-ţi faci, începând de luni, cont pe www.ligaprosport.ro şi să îţi alegi un lot de 15 jucători din bugetul alocat la începutul jocului. Îţi alegi apoi primul "11", aşezat în tactica ta preferată, selectezi un căpitan şi eşti oficial manager în Liga ProSport. Va fi însă ulterior foarte important cum îţi vei gestiona lotul şi cum îţi vei alege echipa, cum vei face transferuri ca să nu pierzi puncte.

Pe lângă premiile consistente puse la bătaie în clasamentul general, Liga ProSport îţi oferă posibilitatea de a-ţi crea ligi private în care să te duelezi cu prietenii tăi sau cu ceilalţi fani ai echipei tale favorite.

Nu rata seriile din ziar.

În fiecare luni şi vineri vei găsi în ProSport serii ce îţi pot aduce transferuri gratuite în Liga ProSport. Doar aşa îţi poţi schimba lotul de la o etapă la alta fără a pierde puncte în clasament şi nu rişti să te prezinţi cu echipa incompletă la începutul meciurilor. În plus, în ziar vor fi prezentate regulat cele mai bune echipe, clasamentul şi bonusurile oferite.

MAI MULTE DETALII, DE LUNI, pe www.ligaprosport.ro!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO