Media & Advertising

IPG Health, reţea globală de comunicare şi marketing medical, a stabilit o alianţă strategică cu agenţia Brain & Heart Communications din România, pentru a oferi consiliere companiilor din domeniul medical care vor să se extindă pe piaţa locală şi Europa Centrală şi de Est

IPG Health, reţea globală de comunicare şi marketing...

Autor: Roxana Rosu

24.11.2022, 12:21 199

IPG Health, reţea globală de comunicare şi marketing medical, a stabilit o alianţă strategică cu agenţia Brain & Heart Communications din România, pentru a oferi consiliere clienţilor globali în extinderea businessului pe pieţele din România şi din Europa Centrală şi de Est.

În urma afilierii, agenţia se numeşte MCCANN HEALTH BRAIN & HEART.

„Parte din frumuseţea IPG Health este diversitatea de agenţii din reţeaua fără rival pe care am reuşit să o creăm la scară globală. Europa Centrală şi de Est este o piaţă cu potenţial de creştere foarte important pentru clienţii noştri globali iar prin afilierea McCann Health Brain & Heart vom reuşi să contribuim la dezvoltarea business-ului clienţilor noştri în regiune”, declară Saturnino Izquierdo, President of Global Client Solutions for Intenational Markets pentru IPG Health.

Cu sediul în Bucureşti, McCann Health Brain & Heart este condusă de Ruxandra Vasilescu, specialist cu peste 16 ani de experienţă în industria de comunicare şi advertising. Ea a făcut parte din proiectele globale McCann Health începând din anul 2015 şi are peste 70 de premii locale şi internaţionale, inclusiv în cadrul Cannes Lions Health.

 „Viziunea noastră este de a crea comunicarea medicală integrată de care este nevoie în CEE pentru adopţia şi lansarea de noi produse, tehnologii sau servicii de sănătate. Echipa este definită de o ‚obsesie sănătoasă’ de a transforma oportunităţile de business în acţiuni de informare, educare şi engagement al publicului”, declară Ruxandra Vasilescu, Managing Director.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO