Media & Advertising

La 18 ani, ProFM da de baut, de mincat si un super concert la Afi Palace Cotroceni

14.04.2011, 13:22 131

Vineri, 15 aprilie, ProFM isi serbeaza majoratul! Si pentru amarca cum se cuvinte cei 18 ani pe care ii implineste, echipa apregatit un program special iar cuvintul de ordine este muzicabuna: in fiecare program al tuturor DJ-ilor, incepind cu AlarmaProFM unde trupa Simplu va fi prezenta in studio alaturi de Sara siNicolai si terminind seara cu un super concert la Afi PalaceCotroceni.

Ascultatorii nu trebuie sa rateze niciun moment al emisiei ProFMdin 15 aprilie si vor vedea ca vor spune "Ne place la 18 ani. Neplace ProFM". O multime de premii (sisteme home cinema sidetectoare de radar) pot fi cistigate, asezonate toate cu bere,pentru ca ProFM da de baut in stil mare! Dar si de mincare, ceicare vor fi pe receptie vor afla unde se poate duce si pot cistigao pizza gustoasa, daca, insotiti de buletin, demonstreaza ca isiserbeaza in aceeasi zi majoratul, alaturi de ProFM.


Iar seara, totii fanii ProFM sint invitati la Afi Palace Cotrocenide la ora 19.00 unde ii vor putea asculta live pe Smiley, AndreeaBalan, Puya, Elena Gheorghe, Residence Deejays & Frissco siVoltaj intr-un super concert ce va incheia o zi de distractie ca la18 ani. CRBL si George Vintila, prezentatorii evenimentului vorintra live si pe ProFM unde ascultatorii din toata tara vor luaparte la aniversarea ProFM ce se va incheia alaturi de unii dintrecei mai apreciati artisti ai momentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO