Media & Advertising

La telenovela „Iubire şi onoare“ de pe postul Acasă lucrează 118 oameni

24.08.2010, 15:55 36

Telenovela "Iubire şi onoare", difuzată din această toamnă pepostul Acasă, este rodul muncii unei echipe formate din 118 oameni,aflaţi în spatele camerelor de luat vederi, care, de luni pânăvineri, de dimineaţa şi până noaptea târziu, muncesc pentru aceastăproducţie, informează postul TV.

Întreaga poveste a pornit de la un articol dintr-un ziarbritanic, The Sunday Telegraph, citit de producătorul generalRuxandra Ion. "De la articolul de ziar a început totul! Apoi cărţi,filme, ieşiri în Bucureşti, mii de cercetări pe internet, discuţiicu Amnesty International... A urmat creaţia. În multe zile, pentrucă noi suntem oameni. Sorina Ungureanu şi Simona Macovei(scenariste), Iura Luncaşu, regizorul, Bianca Popescu (producătorcreativ) şi cu mine, am început să ne întâlnim şi să «batemcâmpii». Aşa s-au născut Ilinca, Amir, familia emirului Hussein ElJisr, «gaşca de Dorobanţi» etc. Toate personajele din serial suntpură ficţiune. Este posibil ca în timpul vizionării să vi se parăcă anumite poveşti legate de personajele noastre sunt «trase depăr». Vă asigur că sunt inspirate din realitatea anului 2010".


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO