Media & Advertising

Libris.ro: Şcoala de acasă a dus la creşterea vânzărilor de cărţi pentru copii cu 81% şi ale jocurilor cu 66%

Libris.ro: Şcoala de acasă a dus la creşterea...

Autor: Roxana Rosu

28.05.2020, 12:25 78

Librăria online Libris.ro a înregistrat în perioada stării de urgenţă (15 martie -15 mai 2020) vânzări cu 81% mai mari la cărţile pentru copii, pe toate categoriile de vârstă, cu interes remarcabil faţă de cărţile de activităţi şi caietele de scriere şi grafisme, folosite de părinţi ca suport pentru continuarea învăţării.

În acelaşi timp, vânzările de jocuri au crescut cu 66%.

Ponderea produselor adresate celor mici în totalul vânzărilor a ajuns în ultimele două luni la 23%, faţă de 18% în perioada similară a anului trecut.

“Implicarea activă a părinţilor în procesul educaţional al copiilor a crescut semnificativ. Adulţii din familie au fost puşi în situaţia de a prelua o parte din responsabilităţile cadrelor didactice. Astfel, mulţi părinţi au dorit să completeze lecţiile online şi s-au implicat în activităţi suplimentare alături de copiii lor”, consideră Laura Ţeposu, CEO Libris.ro.

În topul celor mai vândute 15 volume pentru copii se regăsesc titluri clasice de aventuri, alături de cărţi cu activităţi de învăţare prin joc şi materiale educative care completează procesul de educaţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO