Media & Advertising

Mâine va fi lansată noua ediţie a După Afaceri Premium alături de Ziarul Financiar

Mâine va fi lansată noua ediţie a După Afaceri...

Autor: Roxana Petrescu

26.02.2015, 12:56 200

Mâine, 27 februarie, va fi lansată ediţia de martie a suplimentului de lifestyle al Ziarului Financiar, După Afaceri Premium.

La început de primăvară am vrut să avem o discuţie energizantă cu câteva femei de afaceri care au reuşit în domenii considerate teritorii de luptă exclusiv masculine. Acesta a fost ideea de bază. Rezultatul a fost mai mult de atât pentru că în spatele interviurilor am descoperit nu doar trasee profesionale de succes, ci experienţe de viaţă uimitoare, proiecte care vizează escaladarea munţilor şi sfaturi pe care nu le poţi da având doar o carieră împlinită, ci o viaţă în ansamblu echilibrată din toate punctele de vedere.

Vă dăm câteva indicii: comunicaţii, vinuri, chirurgie, agricultură, energie, petrol şi gaze. Nu spunem mai multe şi nici nu dezvăluim identităţi, dar vă invităm să faceţi cunoştinţă cu aceste doamne în COVER-ul ediţiei din martie a După Afaceri Premium.

Dincolo de aceste interviuri, nu treceţi cu vederea o selecţie uimitoare de ceasuri de la Salonul de Orologerie de la Geneva (SIHH 2015), un fel de Meca a lumii luxului. Staţi la masă cu Alessandro Barini, chef-ul restaurantului Cucina din JW Marriott, şi o să vedeţi cum puteţi vorbi deschis despre câte-n lună şi în stele, de la fasole la Japonia.

Apoi luaţi o gură de vin cu parfum floral, delicii de primăvară de­sigur, şi revigoraţi-vă cu un interviu cu proprietara legendarei case de parfumuri Houbigant. Dacă nu aveţi idei pentru aranjarea grădinii din spatele casei, am vorbit noi cu câţiva designeri. Propunerile or să vă dea fiori pe şira spinării…de plăcere, evident.

Iar la final, încheiem cu un reportaj din Iordania. Da, tocmai din Iordania, locul aruncat parcă la întâmplare între Israel, Irak şi Siria, unele dintre cele mai „fierbinţi“ zone de pe glob azi.

Multe subiecte, nu? Multe de învăţat. Dar ne permitem să vă dăm un sfat, învăţat tot de la doamnele din COVER-ul ediţiei de martie a După Afaceri Premium: „Vezi mereu imaginea de ansamblu, adică vezi lucrurile cu ochi de vultur.“

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO