Media & Advertising

"MasterChef" - lider de audienţă marti seară, la Pro TV

"MasterChef" - lider de audienţă marti seară, la Pro TV

Autor: Departamentul Life

10.04.2013, 17:49 284

Cea de-a şasea ediţie a show-ului "MasterChef" i-a adus pe concurenţi pe culmile extazului, dar şi ale agoniei, astfel că cele două probe ale serii, cantina socială şi testul sub presiune, i-au trecut pe aceştia prin toate stările posibile. De la bucuria de a găti pentru aproape 200 de persoane fără posibilităţi materiale, care iau masa la cantină socială, la nervii întinşi la maximum din bucătărie, la munca în echipa cu oameni cu care sunt în competiţie, la lacrimi şi dorinţa de a abandona competiţia, toate au fost stări prin care au trecut concurenţii "MasterChef" marţi seară.

Show-ul a fost din nou lider absolut de audienţă. Astfel, în minutul de aur, 22.28, Pro TV a obţinut un vârf de audienţă pe publicul său ţintă de 18,7 puncte de rating şi 35,2 procente din cota de piaţă. Pro TV a fost lider detaşat de audienţă înregistrând o medie pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de 14,4 puncte de rating şi 27,4% cota de piaţă, în vreme ce Antena 1 se clasa a treia, după Kanal D, cu o medie de 6 puncte de rating şi 11,5% cotă de piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO