Media & Advertising

Mediafax Monitorizare lansează un nou serviciu: Grafice şi statistici de acoperire media

Mediafax Monitorizare lansează un nou serviciu: Grafice...

Autor: Cristi Dimitriu

06.04.2015, 15:11 219

Astfel, raportul zilnic primit de clienţi este completat cu un instrument grafic care oferă posibilitatea de a vizualiza care a fost distribuţia prezenţei cuvintelor cheie monitorizate pe fiecare mediu inclus în raport (presă scrisă, radio, tv, online). Selecţia se poate face pe orice interval de timp, acoperind toată perioada de la momentul la care a fost încheiat contractul între Mediafax Monitorizare şi client până în prezent.

"Mediafax Monitorizare este în continuă schimbare pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor clienţilor săi şi pentru ca serviciul nostru să fie conectat la cele mai noi tendinţe în domeniu", a declarat Andra Voiculescu, coordonator al Mediafax Monitorizare.

Noul serviciu este oferit gratuit în secţiunea "Statistici", din meniul www.monitorizare.mediafax.biz, tuturor clienţilor actuali, precum şi clienţilor noi care vor încheia un contract de monitorizare începând cu 6 aprilie 2015, toţi beneficiind de informaţii în format vizual cu privire la numărul de apariţii în mediul urmărit şi sursa acestora. Astfel, se poate vizualiza într-un mod foarte simplu şi compact structura apariţiilor în fiecare mediu monitorizat şi sursele din care provin.

Totodată, secţiunea de "Analize" din meniu a fost îmbunăţăţită cu grafice care au un layout modern, user friendly, ceea ce oferă o mai bună vizualizare a informaţiilor conţinute.

De asemenea, Mediafax Monitorizare a lansat, tot luni, secţiunea "Arhive", dedicată clienţilor abonaţi la serviciul de Analize media. Această secţiune oferă clienţilor acces direct în site la analizele lunare, trimestriale şi anuale comandate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO