Media & Advertising

Mediafax Zoom: Ziua Mondială a Apei 2014. Galerie Foto

O coroană de apă se formează la căderea unei picături, joi, 21 martie 2014. În data de 22 martie se sărbătoreşte Ziua Mondiala a Apei. Această zi a fost aleasă în cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite asupra Mediului Înconjurător de la Rio de Janeiro din 1992, iar scopul este de a promova importanţa resurselor de apa ale planetei. (  Codrin Prisecaru / Mediafax Foto  )

O coroană de apă se formează la căderea unei picături, joi, 21 martie 2014. În data de 22 martie se sărbătoreşte Ziua Mondiala a Apei. Această zi a fost aleasă în cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite asupra Mediului Înconjurător de la Rio de Janeiro din 1992, iar scopul este de a promova importanţa resurselor de apa ale planetei. ( Codrin Prisecaru / Mediafax Foto )

Autor: Marius Smădu

21.03.2014, 17:17 209

În fiecare an, în data de 22 martie este sărbătorită Ziua Mondială a Apei, în urma unei decizii luate în cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite pentru Mediu şi Dezvoltare, la Rio de Janeiro, la 22 decembrie 1992, cu scopul de a aduce în atenţia tuturor problemele legate de substanţa care reprezintă peste 70% din tot ce ne înconjoară şi din care suntem alcătuiţi mai mult de două treimi.

Mai multe fotografii pe Mediafax Zoom

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO