Media & Advertising

MediaPro Distribution este distribuitorul oficial al filmelor Warner Bros. Pictures în România

Autor: Ghita Oana Mihaela

20.12.2010, 11:59 45

MediaPro Distribution devine distribuitorul exclusiv alproducţiilor Warner Bros. Pictures în cinematografele din România,începând din ianuarie 2011, informează un comunicat citat deMediafax Business.

Parte integrantă a MediaPro Entertainment, divizia de conţinut acompaniei Central European Media Enterprises, unul dintre cele maiputernice grupuri media din Europa Centrală şi de Est, cu oactivitate de succes în România, Cehia, Slovacia, Croaţia, Sloveniaşi Bulgaria, MediaPro Distribution este liderul pieţei româneşti dedistribuţie în cinema a filmelor independente, aducând publiculuititluri renumite precum seria "Amurg/ Twilight", seria "Step Up" şi"My Bloody Valentine".

În calitatea sa de distribuitor exclusiv al producţiilor WarnerBros. Pictures în România, MediaPro Distribution îşi va îmbogăţipalmaresul cu cele mai puternice titluri din industriacinematografică, pentru a deveni, începând cu 2011, un brandconsolidat prin excelenţa produselor sale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO