Media & Advertising

Mihai Necolaiciuc vorbeşte la "România, te iubesc!" despre hoţiile din Ministerul Transporturilor

Mihai Necolaiciuc vorbeşte la România, te iubesc! despre hoţiile din Ministerul Transporturilor

Autor: Pro TV

19.04.2012, 13:38 266

Mihai Necolaiciuc, cel supranumit "Ţarul CFR-ului", vorbeşte în ediţia din 22 aprilie a emisiunii România, te iubesc! despre hoţiile din Ministerul Transporturilor. Corespondentul Ştirilor ProTv Cosmin Savu este cel care l-a convins să vorbească, iar ancheta sa din 22 aprilie se concentrează asupra Societăţii Feroviare de Turism, o societate a Ministerului Transporturilor constituită pe o serie de active imobiliare extrem de atractive pentru oameni de afaceri interesaţi, o adevărată comoară spulberată puţin câte puţin de cei care au condus-o. "Mihai Necolaiciuc este cel care a investit enorm în bunurile de patrimoniu care, între timp, nu mai valorează mare lucru, fiind lăsate în paragină sau pierdute de statul român. Acum el este cercetat în stare de libertate şi dă declaraţii uluitoare despre ceea ce se întâmplă în societăţile statului", a mărturisit corespondentul Ştirilor ProTv Cosmin Savu.

Ancheta, realizată în decurs de câteva săptămâni, a fost desfăşurată în nenumărate localităţi din ţară, printre care Vatra Dornei, Eforie Nord, Sinaia, Snagov, Sighişoara şi Tg. Mureş. Un subiect în care foşti miniştri se "lovesc" în declaraţii şi în urma căruia se clatină scaune, duminică, într-o anchetă marca România, te iubesc!.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO