Media & Advertising

MTV România a programat special de Valentine's Day un maraton de filme, seriale şi emisiuni speciale

Autor: Mediafax

13.02.2012, 15:31 113

MTV România va difuza, marţi, un program special de Valentine's Day, care va include un maraton de filme, seriale şi emisiuni speciale, potrivit unui comunicat.

Ziua Îndrăgostiţilor aduce la MTV maratonul trăsniţilor - cu întâlniri dezastruoase, faze ridicole, party-uri ca la Hollywood. La ora 16.30 începe primul program special "Friendzone". Cu un subiect incitant, îi va ţine pe telespectatori cu sufletul la gură. Pe durata fiecărei ediţii, relaţii de prietenie de lungă durată trec printr-o serie de încercări atunci când fiecare individ în parte îşi caută drumul de la prietenie la iubire şi îşi face curaj să îi spună celuilalt că îşi doreşte mai mult. Dacă sentimentele vor fi reciproce sau prietenia va fi distrusă pentru totdeauna rămâne de văzut în "Friendzone".

Acest program va fi urmat la MTV de "Disaster Date". Show-ul pune accent pe cei care sunt singuri şi cărora le sunt înscenate unele dintre cele mai dezastruoase "blind date", filmate cu camera ascunsă. Aceste întâlniri sunt puse la cale de câte un prieten al "victimei", aducând echipei MTV informaţii despre ce urăşte aceasta cel mai mult. Astfel, actorul sau actriţa angajată să joace rolul partnerului de întâlnire ajunge să scoată tot ce e mai rău din cel căruia i s-a pregătit farsa. Însă, ce aceştia află abia la final este că pentru fiecare minut pe care l-au petrecut în această situaţie, vor primi câte un dolar.

De la ora 19.00, CRBL vine la MTV cu un subiect dedicat Valentine's Day, în emisiunea "CRBL e ProFM".

La ora 21.00 va începe la MTV "My Super Sweet World Class", cu cele mai tari petreceri. De la Sydney la Oslo, din Africa de Sud până în Hamptons, MTV aduce telespectatorilor, în al doilea sezon al emisiunii, cele mai extravagante party-uri. În fiecare ediţie cei care vor urmări emisiunea, vor întâlni pe câte cineva care vrea să dea o petrecere fabuloasă prin care să îşi uimească/ şocheze/ impresioneze prietenii sau colegii. De la bugete nelimitate, la dress code-uri inimaginabile şi surprize complet neaşteptate în programul serii "My Super Sweet World Class" le are pe toate.

La ora 22.00, MTV a programat filmul "The Truth Below". Patru prieteni - Jenna (Gillian Zinser), Ethan (Reid Ewing), Liam (Ricky Mabe) şi Dante (Nick Thurston) - decid să-şi petreacă vacanţa la munte în apropierea unei pârtii de schi.

Miezul nopţii va aduce la MTV "Ridiculousness", cu cele mai tari filmări postate pe internet de către utilizatori. Găzduită de Rob Dyrdek şi alţi doi co-prezentatori, "Ridiculousness" ia cele mai amuzante filmări de pe internet şi le redă în episoade construite în stilul unic al Rob, plin de energie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO