Media & Advertising

O fosta jurnalista ZF numita la conducerea grupului de comunicare Tempo

10.06.2010, 13:18 207

Eliza Rogalski, sefa agentiei de relatii publice RogalskiGrigoriu Public Relations, a fost numita CEO al grupului decomunicare Tempo Creative Group.
Grupul, care include companiile: Tempo Advertising (servicii ATL),Kinecto (solutii de comunicare digitala), Rogalski Grigoriu PublicRelations si Orchestra (servicii BTL), cu afaceri de circa 15 mil.euro in 2008, a anuntat o noua structura de conducere in caremembrii fondatori: Dragos, Corina si Vlad Grigoriu, impreuna cuFlorina Varzariu vor alcatui consiliul director al grupului.

"Aceasta noua structura aduce o mai buna intelegere a roluluimembrilor fondatori, proprietari ai business-ului si managementulexecutiv. Rolul boardului va fi de dezvoltare a grupului prindiversificarea serviciilor existente prin achizitii, parteneriate,cat si prin infiintarea de la zero a unor noi companii", spunreprezentantii companiei.

Fiecare membru din cadrul boardului va avea cateva domenii deimplicare prioritare, si anume: Corina Grigoriu va analizaeficienta operationala (analiza bugetelor, folosirea resurselor,urmarirea investitiilor), Florina Varzariu va superviza politicafinanciara, Vlad Grigoriu se va ocupa de dezvoltarea profesionala,diversificarea portofoliului de servicii si a bazei de clienti,oportunitati pentru, iar Dragos Grigoriu va coordona activitateaboardului.
Echipa de management care a fost numita de consiliul director esteformata din: Eliza Rogalski CEO Tempo Creative Group, Aura Toma,CEO Tempo Advertising, Simona Dan, CEO Rogalski Grigoriu PublicRelations.

Eliza Rogalski lucreaza in Tempo din 2004, agentie unde a condusdepartamentul de PR care in 2008 a devenit compania RogalskiGrigoriu Public Relations. Ea a lucrat la ZF in perioada 2001.Absolventa a Facultatii de Litere din Bucuresti in anul 1998 si aBerlin School of Creative Leadership in 2009, Eliza Rogalski a fostprimul jurat roman la Cannes, in 2009, iar anul acesta va fipresedintele juriului international de PR de la Golden Drum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO