Media & Advertising

O româncă predă limba română la Oxford

Duminică, 16 decembrie, într-o nouă ediţie a emisiunii România, te iubesc!

Duminică, 16 decembrie, într-o nouă ediţie a emisiunii România, te iubesc!

Autor: Pro TV

13.12.2012, 16:17 533

De anul acesta, limba română a intrat în programa celei mai bune universităţi din Marea Britanie. Duminică, 16 decembrie, într-o nouă ediţie a emisiunii România, te iubesc!, telespectatorii ProTv o vor cunoaşte pe Oana Uţă Bărbulescu, românca aleasă prin concurs de britanici să predea verbele, vocabularul şi mecanismele complicate ale limbii noastre în Regatul Unit. Astfel, din octombrie, peste 20 de studenţi străini învaţă româna în cea mai prestigioasă universitate britanică.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, o familie de conţi izgonită pe timpul comunismului demonstrează că şi judeţul Covasna are loc pe harta turismului international. Întorşi acasă, în Zăbala, se zbat să reconstruiască nu doar moşia străbunicilor, ci şi prosperitatea economică din perioada interbelică pe care reuşeau să o asigure în regiune. Eforturile lor nu au trecut neobservate şi publicaţii de renume mondial precum The Guardian, Financial Times, New York Magazine şi CNN Traveler au scris despre castelul conţilor din Transilvania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO