Media & Advertising

Pro TV întâmpină 1 decembrie cu programe speciale

Pro TV întâmpină 1 decembrie cu programe speciale

Autor: Pro TV

30.11.2011, 11:38 1217

Anul acesta, de Ziua Naţională a românilor, atunci când împlineşte nu mai puţin de 16 ani, ProTv transformă 1 Decembrie în sărbătoarea regăsirii bucuriei de a fi român şi mizează pe cei care au rămas tineri şi liberi în gândire indiferent de vârstă, asta pentru că ei sunt cei care pot vedea România dintr-o perspectivă lipsită de prejudecăţi şi au curajul să şocheze o lume întreagă printr-un mesaj foarte simplu: Eu iubesc România! Cei care nu se avântă cu astfel de declaraţii cu uşurinţă vor cunoaşte de 1 Decembrie, prin intermediul corespondenţilor de la Ştirile ProTv poveştile spectaculoase ale unor români care oferă răspunsuri demne de luat în seamă la întrebarea De ce iubesc România?. Anul acesta, la 16 ani de ProTv, românii sunt provocaţi să demonstreze că au curajul de a iubi această ţară, cu bune şi rele. Pentru ca declaraţiile lor să ajungă în faţa întregii lumi, ei au la dispoziţie trei mijloace prin care se pot face auziţi: http://cabina.protv.ro, site-ul www.deceiubescromania.ro, iar pe protv.ro găsesc aplicaţia prin care îşi pot face profil de român. Cele mai puternice mesaje vor putea fi urmărite la ProTv, chiar de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

Serviciul Român de Comedie, responsabil la ProTv cu buna dispoziţie, pregăteşte, cu umor, desigur, încă de pe 30 noiembrie, atmosfera de sărbătoare. Cu mult umor, cu replici isteţe şi cu personaje spumoase, agenţii din Casa PROporului vin pregătiţi să ureze La mulţi ani! românilor şi să felicite ProTv-ul pentru cei 16 ani de existenţă. În stilul caracteristic, personaje consacrate din galeria SRC, precum madam Marga sau Titel Lupu vor divulga de ce iubesc România. Mai mult, personalităţi internaţionale de top, precum Barack Obama, Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Fidel Castro şi Vladimir Putin, vor transmite prin Serviciul Român de Comedie mesaje pentru români, cu ocazia Zilei Naţionale. Celebrul juriu de la "Vocea Comediei" va avea şi el parte de invitaţi speciali, iar în "Clanul Lupilor" va domni atmosfera de petrecere.

Ziua de 1 Decembrie debutează, la ora 7:00, cu Ştirile ProTv. Timp de trei ore, telespectatorii vor afla poveştile impresionante ale unor oameni mândri că sunt români. Imediat după, Kung Fu Panda, cu a sa neîndemânare, îşi croieşte abil drum spre casele telespectatorilor, urmat fiind de editii speciale ale Ştirilor ProTv. Nea Mărin miliardar trăieşte pe picior mare, la ProTv, iar de Cătălin Măruţă aşteaptă telespectatorii să petreacă alături de el doua ediţii speciale Happy Hour. De 1 Decembrie, Cătălin Măruţă e ambasador al distracţiei româneşti şi redescoperă alături de telespectatorii ProTv de ce îşi iubesc românii ţara şi ce face România să fie valoroasă. Împreuna cu Petrică Matu Stoian si Constantin Enceanu, Maruţă face o vizită de lucru la Veneţia ca ambasador al distracţiei româneşti. Pe 1 Decembrie, în doua editii speciale "Happy Hour", telespectatorii Pro Tv vor vedea cum cei trei ciobănei ai showbizului românesc spun de ce iubesc România tuturor turiştilor care asalteaza oraşul italian. Cei trei vor împărti bunătăţi cu specific românesc şi se vor întrece în gondole cu scopul de a atrage turişti în ţara noastră, dar şi de a învata ceva din turismul care atrage anual milioane de vizitatori din întreaga lume.
Tot în aceste editii, pentru a arăta că dacă îşi exersează optimismul, creativitatea si curajul, românii pot vedea o opera de arta in locul unei rable, Maruţă va prezenta publicului o masina unicat: o Dacie 1310 de la REMAT facută decapotabilă şi pictată de artistul Costin Craioveanu. În ediţiile speciale de 1 decembrie, la "Happy Hour" românii vor putea vedea drumul rablei româneşti de la un munte de fiare vechi, până la cel mai cool automobil al momentului şi vor afla ce români excepţionali din domenii ca muzica, moda, cinematografie si sport au facut o sedinta foto in acest vehicul neobişnuit. In plus, Maruţă va prezenta viaţa Mădălinei Ghenea, modelul care a aparut in videoclipul lui Eros Ramazzotti şi despre care se spune că are o relatie cu Leonardo di Caprio.

De la 19:00, Andreea Esca spune pentru a şaptesprezecea oară în direct La mulţi ani! tuturor românilor, direct de la pupitrul Ştirilor ProTv . După Ştirile ProTv de la ora 19:00, cel mai urmărit program de ştiri de peste 10 ani încoace, urmează două meciuri din Europa League: Schalke Steaua şi Vaslui - Lazio.

Pe 2 decembrie, la Dansez pentru tine se va desfăşura finala celui de-al XII-lea sezon într-o ediţie de gală plină de momente spectaculoase. Într-un decor de iarnă autentică, în care până şi fulgii vor fi prezenţi, pregătit special pentru o seară magică, echipele vor pregăti dansuri de poveste demne de un adevărat bal al iernii. Pe ringul de la Dansez pentru tine, concurenţii ajunşi în finală se vor întrece în musicaluri impresionante, costume de basm şi coregrafii atent pregătite. În urma voturilor telespectatorilor se va desemna şi câştigătorul celui de-al XII-lea sezon, care va primi marele premiu de 60.000 de euro.

Weekend-ul continuă petrecerea începută de miercuri seara. Sâmbătă, Johnny Depp duce până la Capătul lumii aventurile Piraţilor din Caraibe în cel de-al treilea film al seriei: Piraţii din Caraibe: la capătul lumii. Duminică, Andi Moisescu pregăteşte o ediţie specială ApropoTv, iar corespondenţii de la România, te iubesc! vin de la 18:00 cu noi anchete spectaculoase.

ProTv a revoluţionat peisajul media autohton, a îndemnat fiecare român în parte să gândească liber, a iniţiat campanii sociale în urma căruia a fost premiat cu un prestigios Premiu Emmy, şi-a scos pălăria în faţa românilor demni de a fi un exemplu şi a mizat pe cei care au făcut tot ce le-a stat în putinţă să transforme orice NU într-un DA răspicat. Anul acesta, de 1 Decembrie, la nu mai puţin de 16 ani de ProTv, românii au curaj să declare de ce iubesc România, iar sărbătoarea ţine mai ceva ca-n poveşti: patru zile şi patru nopţi!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO