Media & Advertising

Pro TV - lider de audienţă marţi seară, cu emisiunea "Vocea României"

Autor: Mediafax

14.12.2011, 15:59 126

Pro TV a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, marţi seară, cu emisiunea "Vocea României", când opt voci remarcabile au fost alese să meargă mai departe în competiţie, informează televiziunea.

Emisiunea "Vocea României", difuzată de Pro TV marţi, între orele 20.16 - 22.59, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, plasându-se în topul preferinţelor publicului din întreaga ţară.

Astfel, la nivelul publicului comercial din mediul urban, Pro TV a fost lider de audienţă, cu o medie de 6,8 puncte de rating şi 19,9% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 obţinea doar 3,9 puncte de rating şi 11,4% cota de piaţă. Şi la nivelul publicului din mediul urban, Pro TV îşi păstrează poziţia de lider, cu 6,2 punte de rating şi 14,5% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 înregistra doar 4,9 puncte de rating şi 11,4% cota de piaţă.

În minutul de maximă audienţă, înregistrat la 22.14, Pro TV obţinea pe publicul comercial din mediul urban 9,8 puncte de rating şi 28,9% cota de piaţă, de opt ori mai mult decât Antena 1, care înregistra doar 1,2 puncte de rating şi 3,7% cota de piaţă.

Din păcate, deşi s-au prezentat excepţional şi au interpretat fără cusur hituri internaţionale, nu toţi concurenţii de marţi seară au mers mai departe. În ediţia de vineri a emisiunii "Vocea României" se va decide ce voci vor răsuna în marea finală, fiecare echipă având doi concurenţi.

Marţi, departajarea a fost extrem de grea, mai ales că a fost prima ediţie în care antrenorii au ales concurenţii care continuă lupta pentru marele titlu fără cântecul decisiv, cel care le mai dădea o şansă participanţilor care nu fuseseră salvaţi direct de public.

Loredana a fost cea care a spart gheaţa şi a fost nevoită să aleagă între Alexandra Crăescu şi Iulian Canaf, după ce Dragoş Chircu a convins publicul cu prestaţia sa şi a fost salvat de acesta. "Îmi voi pune un Canaf la cercel şi voi merge mai departe cu el", a spus Loredana anunţând alegerea ei.

Marius Moga merge mai departe cu Liviu Teodorescu şi Cristian Sanda, care a şi fost cel salvat de public. Oana Radu a părăsit cel mai în vogă show al momentului, nu înainte ca Moga să le amintească tuturor concurenţilor care au făcut parte din echipa lui că este important să nu uite tot ce au învăţat participând la "Vocea României" şi că vor continua să colaboreze, bucurându-se de sprijinul lui.

Smiley a rămas în echipă cu Ştefan Stan, salvat de public pentru a treia oară consecutiv, şi cu Cătălin Dobre.

Horia Brenciu este singurul antrenor care se bucură nu de o singură prezenţă feminină, ci de două - Iuliana Puşchilă şi Irina Tănase, singurele fete rămase în concurs. Ca şi Ştefan Stan, adolescenta Iuliana Puşchilă a convins publicul că merită să fie "Vocea României" şi a fost salvată de acesta pentru a treia oară consecutiv.

Sunrise Avenue, invitaţii speciali ai ediţiei de marţi, au mărturisit că cei 12 concurenţi pe care ei i-au ascultat în competiţie sunt cei mai buni dintre cei pe care i-au văzut ajungând în această etapă la celelalte variante ale show-ului, organizate în alte ţări europene. Ei au interpretat special pentru telespectatorii Pro TV două dintre cele mai cunoscute melodii ale lor, "Fairytale gone bad" şi "Hollywood Hills".

Un moment emoţionant a fost dedicat Mălinei Olinescu, cântăreaţa care s-a sinucis în noaptea de duminică spre luni. Horia Brenciu şi Loredana au cântat împreună una dintre cele mai cunoscute melodii ale regretatei artiste, "Mi-e dor de tine". Horia Brenciu nu şi-a putut stăpâni lacrimile pe toată durata melodiei, iar Loredana a spus la finalul piesei: "Drum bun, Mălina!".
Vineri vor fi aleşi marii finalişti ai celui mai în vogă show al momentului, difuzat de Pro TV. Finala va avea loc pe 26 decembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO