Media & Advertising

ProFM le oferă îndrăgostiţilor o vacanţă la Verona, de Valentine's Day

Autor: Mediafax

13.02.2012, 15:33 78

ProFM îşi provoacă ascultătorii la un concurs de vorbit şi făcut declaraţii "pe invers", a cărui miză este o excursie în doi, la Verona, informează postul de radio.

De Ziua Îndrăgostiţilor, DJ-ii ProFM sunt puşi pe şotii şi îşi provoacă ascultătorii la un concurs de vorbit şi făcut declaraţii "pe invers", cu o super miză: o excursie în doi, la Verona.

"ProFM te provoacă la «yad s'enitnelav nu», adică la un Valentine's Day altfel, mai original, în stil «Legalize Joy». În fiecare oră se va auzi la ProFM un cuvânt spus pe invers iar ascultătorii pot suna să spună ce cuvânt e. La sfârşit de zi, «lebereC», adică Cerebel, premiază unul dintre finalişti cu o excursie la Verona în doi, oferită de bileteavion.ro, şi vă mai pot spune că pe noul site www.profm.ro sunt declaraţii, gata inversate de mine. Dacă nu ai curajul să îi spui în limba română ce simţi, poţi să o faci… invers", spune Mădălina Vintilă, DJ ProFM.

Cu ocazia acestei campanii, Mădălina Vintilă îşi pune în valoare unul dintre talente, acela de a spune cuvintele de la coadă la cap, într-un timp record, în trei limbi străine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO