Media & Advertising

ProMotor.ro şi Descopera.ro au lansat "Şofer prin România", concurs cu premii de peste 4.000 de euro

ProMotor.ro şi Descopera.ro au lansat "Şofer prin România", concurs cu premii de peste 4.000 de euro

Autor: Obretin Ana Maria

04.04.2011, 13:23 57

ProMotor.roşi Descopera.ro, împreună cu Opel, audat startul "Şofer prin România", un concurs interactiv şi ineditcare îşi propune să identifice împreună cu utilizatorii cele maifrumoase peisaje din România, premiile competiţiei fiind de peste4.000 de euro, informează un comunicat.

Cei interesaţi pot participa accesând http://soferprinromania.promotor.ro/.Concursul se desfăşoară în perioada 31 martie - 30 aprilie şi aredouă secţiuni: secţiunea "Propune un peisaj" şi secţiunea "Fă pozecu Noul Opel Antara". Premiile pornesc de la telefoane Nokia 5230Navigation Edition cu car-holder şi car-charger, un telefon NokiaN8, până la marele premiu în valoare de 2.000 de euro.

După succesul obţinut cu cele două ediţii ale jocului "Şofer deRomânia", ProMotor.ro, alături de Descopera.ro, prezintă acumutilizatorilor un concurs care, pe lângă componenta de online,conţine şi una de offline. Cei care participă la concurs pot săpropună diferite trasee, echipele ProMotor.ro şi Descopera.ro seîntâlnesc cu participanţii prin ţară şi fac poze împreună.
În cadrul concursului, utilizatorii propun un peisaj din Româniasau urmăresc harta interactivă, apoi merg şi fac poze cu noul OpelAntara pe traseele finale alese de echipeleProMotor.ro-Descopera.ro.

Din traseele propuse, două echipe formate din redactori ProMotorşi Descoperă aleg câte un traseu final şi pleacă la drum prin ţară,urmând să se întâlnească cu userii şi să povestească de la faţalocului.

Pe 6 aprilie, începe marea aventură, cele două echipe urmând săpornească la drum în căutarea celor mai frumoase peisaje dinRomânia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO