Media & Advertising

Publicis Groupe România anunţă lansarea agenţiei Spark Foundry în România

Publicis Groupe România anunţă lansarea agenţiei...

Autor: Roxana Rosu

19.04.2019, 13:13 168

Publicis Groupe România anunţă lansarea agenţiei Spark Foundry în România şi numirea lui Valeriu Galani în funcţia de Business Leader al acestei noi companii.

Valeriu Galani a deţinut anterior funcţia de Account Director la Starcom România, unde a coordonat mari echipe multi-funcţionale, precum şi procesele de intrare pe piaţa din România ale unor branduri globale. Cu o carieră care a început acum 17 ani, el face parte din echipa Starcom de 10 ani.

“Piaţa de media şi cu mine avem o lungă istorie în spate, în care am evoluat împreună! Am acceptat această nouă provocare cu inima deschisă şi plin de entuziasm, recunoscător că pot să fiu parte dintr-o cultură atât de plină de energie. Cred că sistemul de planificare al Spark Foundry, care adaugă nivele de antreprenoriat şi creativitate setului fundamental de discipline specific zonei de media reprezintă viitorul acestei industrii, mereu schimbătoare, în care dezvoltarea tehnologiei provoacă constant abordările clasice, cu care eram obişnuiţi”, declară Valeriu Galani.

Lansarea Spark Foundry în România vine ca urmare a recentei alianţe strategice dintre cele două reţele globale ale Publicis Media – Blue 449 şi Spark Foundry.

În România, operaţiunile Blue 449 vor fi integrate cu cele ale Spark Foundry.

Noua reţea va opera sub numele de Spark Foundry în majoritatea pieţelor, inclusiv România. Odată cu această fuziune, Spark Foundry va avea o prezenţă extinsă în pieţe precum Australia, Canada, China, Germania, India, Italia, MENA, Mexic, Polonia, Rusia, Singapore, Spania, dar şi în Europa Centrală şi de Est.

Publicis Groupe România este format din agenţiile Publicis, Leo Burnett, Saatchi & Saatchi/The Geeks, Starcom, Zenith şi nou lansata Spark Foundry.

Împreună, agenţiile de media din cadrul Publicis Groupe România (Starcom, Zenith şi Spark Foundry) sunt cel mai mare media buyer din piaţă, având un portofoliu de peste 100 de clienţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO