Media & Advertising

Rapperul 50 Cent primeşte 78 milioane de dolari pentru a face reclamă unui brand de lenjerie intimă

Rapperul 50 Cent primeşte 78 milioane de dolari pentru a...

Autor: Florin Badescu

17.12.2014, 13:38 1798

50 Cent, al cărui nume real este Curtis Jackson, a publicat luni pe contul său de Instagram un mesaj în care a vorbit despre colaborarea lui cu acest brand de lux, care combină designul high-tech cu "suportul atletic superior".

"Tocmai am semnat un contract de 78 milioane de dolari cu un brand de lenjerie intimă. Voi ce aţi făcut azi? LOL. Boom, Frigo!", a scris rapperul.

Presa americană a anunţat recent că 50 Cent a devenit acţionar într-o firmă care produce lenjerie intimă, înfiinţată în 2012, alături de producătorul muzical Timbaland, Derek Jeter - un celebru jucător de baschet, în prezent retras din activitatea sportivă - şi un alt jucător de baschet, Carmelo Anthony.

La doar câteva ore după ce a făcut acel anunţ, rapperul american a confirmat informaţia în emisiunea de televiziune prezentată de Seth Meyers.

50 Cent nu se află însă la primul lui contract în valoare de mai multe milioane de dolari. În 2007, rapperul a încasat 100 milioane de dolari (după achitarea taxelor), atunci când Coca-Cola a achiziţionat cu 4 miliarde de dolari brandul său Vitamin Water, pe care îl crease în colaborare cu compania Glaceau.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 38 de ani, a cunoscut succesul în 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'", care s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea, devenind unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile.

Cel mai recent album al său, "Before I Self Destruct", a fost lansat în noiembrie 2009.

În 2005, rapperul a avut un rol în filmul "Totul pentru bani", inspirat din viaţa lui, apoi a fost distribuit în drama de război din 2006 "Home of the Brave". Cel mai recent film al său este thrillerul "Ţinutul gheţurilor/ The Frozen Ground", în care joacă alături de Nicolas Cage şi John Cusack.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO