Media & Advertising

Record de audienţă, la finalul primului sezon din "Pariu cu viaţa"

Autor: Mediafax

29.11.2011, 17:05 209

Episodul final al primului sezon al serialului "Pariu cu viaţa", difuzat luni la Pro TV, a înregistrat cel mai mare rating de până acum, de 8,5 puncte, şi o cotă de piaţă de 23%, informează un comunicat al postului TV.

"Pariu cu viaţa" a fost lider de audienţă pe toate segmentele de populaţie şi a obţinut un rating de 8,5 puncte şi o cotă de piaţă de 23%, în timp ce Antena 1 a înregistrat 4,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 12,1%.

Un episod special din "Pariu cu viaţa", serial vizionat, în fiecare luni, de peste un milion şi jumătate de români, va fi difuzat pe 24 decembrie, de la 20.30.

Până atunci, suspansul creşte din ce în ce mai mult, Andrei a fost înjunghiat şi toată lumea se întreabă oare ce se va întâmpla cu protagonistul, isteria pe paginile de Facebook este de necontrolat. Mii de comentarii au umplut, luni seară, reţelele de socializare, iar minutul de aur al Pro TV în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani a fost de 21 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 58.5 %.

"Pariu cu viaţa", serialul difuzat în fiecare luni la Pro TV, înseamnă, în cifre, peste 1.000 de minute de emisie, o echipă formată din 35 de actori şi 85 de angajaţi în echipa tehnică, patru platouri unde se filmează în studiourile MediaPro, peste zece locuri în Bucureşti, aproape 50 de piese interpretate de LaLa Band, mii de ore de repetiţii şi la fel de multe ore de filmare, zeci de nopţi petrecute pentru înregistrare şi coregrafii.

În plus, în doar trei luni de la lansare, "Pariu cu viaţa" a transformat trupa vedetă a serialului, LaLa Band, într-un fenomen naţional. Pe Facebook paginile "LaLa Band" şi "Pariu cu viaţa" au aproape 140.000 de fani, iar la evenimentul organizat de ProFM, la întâlnirea cu fanii au venit peste 2.500 de tineri entuziaşti, care-şi urmăresc favoriţii, în fiecare seară de luni.

Pro TV pune "Pariu cu viaţa" şi în 2012, când va difuza un nou sezon, plin de muzică, comedie şi momente emoţionante. Dar nu înainte că actorii din "Pariu cu viaţa" să îşi petreacă sărbătorile împreună cu telespectatorii într-un episod special, difuzat în săptămâna Crăciunului.

"Telespectatorii nici măcar nu bănuiesc ce va urma, iar scenariiile pe care şi le imaginează vor fi clar întrecute de episodul special de Crăciun, unul în care atât personajul meu, Raluca, cât şi restul personajelor vor fi... altfel", dezvăluie Adela Popescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO