Media & Advertising

"România, te iubesc! " a fost lider absolut de audienţă şi pe parcursul acestui sezon

Autor: Mediafax

20.12.2011, 12:30 68

"România, te iubesc! " a fost lider absolut de audienţă şi pe parcursul acestui sezon, telespectatorii demonstrând încă o dată că apreciază anchetele spectaculoase, realizate de corespondenţii Ştirilor Pro TV.

Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii "România, te iubesc!" a obţinut pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, un leadership de 100%, fapt care înseamnă că nu a existat nici măcar o ediţie care să nu fie fruntaşă în topul audienţelor, informează Pro TV.

Tot pe publicul comercial din mediul urban, Pro TV a fost lider de audienţă de fiecare dată când a fost difuzată emisiunea de anchete jurnalistice şi a înregistrat, în medie, un rating de 4,8 puncte şi 16,3% din cota de piaţă.

Nici pe publicul din mediul urban Pro TV nu a avut rival, iar întregul sezon a obţinut, în medie, 4,8 puncte de rating şi 12,5 procente din cota de piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO