Media & Advertising

"Romanii au talent", record absolut de audienta la Pro TV: 4 milioane de telespectatori

"Romanii au talent" record absolut de audienta

Autor: Pro TV

20.02.2011, 12:52 103

Seara de vineri, cind a debutat multasteptatul show «Romanii au talent »a fost la ProTv una plina de recorduri absolute. Cifrele deaudienta au plasat emisiunea in topul celor mai urmarite emisiunide divertisment din 2004 incoace.

"Romanii au talent"prezentata de Smiley si Pavel Bartos si jurizata de Andra, AndiMoisescu si Mihai Petre a inregistrat un record absolut de audientain rindul show-urilor de divertisment din Romania, numarul celorcare au urmarit emisiunea de la ProTv depasind 4 milioane detelespectatori din intreaga tara in minutul de aur inregistrat laora 21.17.

Astfel, pe intreg publicul comercial din mediul urban cu virstecuprinse intre 18-49 de ani, audienta inregistrata in minutul deaur de la 21.17 a fost de 22,2 puncte de rating si o cota de piatade 52,9 procente. Asta inseamna ca, mai mult de jumatate dintotalul persoanele aflate in fata televizoarelor erau cu ochii peProTv si urmareau prestatiile incredibile ale romanilor dornicisa-si arate talentul.

Show-ul de la ProTv a fost vineri seara lider absolut deaudienta pe toate targeturile. Fie ca vorbim de intreg publicul dinmediul urban, de publicul comercial din mediul urban cu virstecuprinse intre 18-49 de ani sau de intreg publicul din Romania,emisiunea "Romanii autalent" a dominat toate topurile.

Asa se face ca audienta medie inregistrata de show-ul de la ProTv afost de 18,5 puncte de rating si o cota de piata de 44,8%, ladistanta mare de Antena 1 care a avut o audienta de aproape 4 orimai mica decit "Romanii au talent" de 5,4 puncte de rating si 13,0%cota de piata. Clasamentul ramine neschimbat si la nivelulintregului public din mediul urban cind pe pozitia fruntasa se aflaProTv a obtinut o audienta medie de 18,0 puncte de rating si 35,8%cota de piata, in timp ce Antena 1 a inregistrat doar 5,7 puncte derating si 11,3% cota de piata.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO