Media & Advertising

Simon Cowell lansează un concurs de talente online, care se va desfăşura la nivel mondial

Simon Cowell lansează un concurs de talente online, care...

Autor: Alina Dan - Mediafax

01.03.2013, 17:29 413

Noul concurs se va numi "You Generation" şi se va desfăşura la nivel mondial, scopul său fiind acela de a descoperi talente "neconvenţionale şi originale", de la muzicieni la fotografi şi makeup artişti, magicieni şi maeştri bucătari.

Syco Entertainment a anunţat că noul concurs va începe luna viitoare şi se va desfăşura pe parcursul unui an, audiţiile pentru fiecare dintre categorii durând câte două săptămâni.

Astfel, candidaţii vor putea încărca imagini video cu prestaţiile lor pe un canal special YouTube, unde vor putea fi urmărite de public şi vor fi jurizate de profesionişti din cadrul Syco.

Premii vor fi acordate la finalul fiecărei perioade de două săptămâni, iar premiul cel mare va fi oferit la sfârşitul anului.

Potrivit reprezentanţilor Syco Entertainment, acest concurs este un experiment destinat descoperirii de noi talente.

"Este pariul companiei pe care speră să îl câştige cu ajutorul social media, care are tot mai multă putere, care a lansat milioane de celebrităţi, inclusiv pe Justin Bieber", spune Syco.

Concursul "You Generation" va fi disponibil în 15 limbi străine în 26 de ţări din întreaga lume.

Syco Entertainment este un joint venture între compania Sony Music şi Simon Cowell, mogulul din industria entertainment care a devenit unul dintre cei mai acerbi "judecători" ai concursurilor de talente. Printre proiectele Sysco se numără "X Factor" şi "Got Talent" din Statele Unite şi Marea Britanie, dar şi lansarea unor nume mari precum Susan Boyle şi One Direction.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO