Media & Advertising

Spania este prima finalistă la EURO 2024 după un gol fabulos al noului copil teribil al fotbalului spaniol Lamine Yamal (care nu a făcut încă 17 ani şi care are deja o clauză de reziliere la FC Barcelona de un miliard de euro)

Spania este prima finalistă la EURO 2024 după un gol...
10.07.2024, 00:20 1100

Spania, revelaţia Campionatului European de Fotbal EURO 2024 din Germania, a învins, marţi seară, cu 2-1 Franţa şi s-a calificat în finala EURO 2024 de pe 14 iulie, de la Berlin. Francezii au deschis scorul dar apoi spaniolii au reuşit să înscrie în 4 minute două goluri, prima dată prin şutul senzaţional al spaniolului Lamine Yamal, care a egalat, după numai 4 minute spaniolul Olmo a tras la poarta Franţei iar mingea a fost deviată în plasă de francezul Kounde.

Lamine Yamal, noul copil minune al fotbalului nu are nici 17 ani şi deja este o foarte mare vedetă. El joaca la FC Barcelona iar clubul i-a pus o clauză de reziliere de 1 miliard de euro.

De partea cealaltă Mbappe, starul francez care s-a transferat în această vară la Real Mardrid, nu a facut nimic în meci şi, de fapt, nu a făcut nimic la EURO 2024.

Miercuri, în cea de a doua semifinală, se vor întâlni Anglia şi Olanda.