• Leu / EUR4.9050
  • Leu / GBP5.8089
  • Leu / USD4.7905
Media & Advertising

"Stăpânul Văii Pantalonilor", în noul număr al Business Magazin

"Stăpânul Văii Pantalonilor", în noul număr al Business Magazin
25.06.2013, 17:29 180

Cititorii vor afla cum a reuşit Dietrich Bock, cel care a venit în România în urmă cu 20 de ani pentru a construi o fabrică de confecţii de pantaloni cu 250 de angajaţi, să dezvolte o afacere cu o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro şi ce planuri are pentru următorii doi ani.

El povesteşte cum germanii de la Hugo Boss au plasat prima comandă, de 1,5 milioane de bucăţi, fără să vadă o singură pereche, continuând apoi să vină comenzi din partea brandurilor de haine premium şi de lux din Europa. Acum, cei doi asociaţi din Dietrich Bock und Partner conduc patru fabrici în locul numit de localnici "Valea pantalonilor", aflat chiar în inima Carpaţilor. Aproape lunar, el vizitează cele patru fabrici răspândite în judeţul Covasna: RHM Pants din Estelnic, destinată producţiei de pantaloni clasici, fabrica producătoare de blugi Platanus, Transilvanian Trousers, care produce pantaloni sport şi unitatea de spălare RGT România (Ready Garment Technology), unde se vopsesc şi se spală diversele produse din textile. Toate acestea reunesc un număr de circa 1.500 de angajaţi.

Ce schimbări vor fi pe segmentul televiziunii şi ce repercusiuni vor avea acestea pentru PIB, ce anunţă Sergiu Manea - Head of Telecom Division Samsung Electronics Romania în ceea ce priveşte creşterea vânzărilor de smartphone-uri, ce încasări au fost înregistrate în 2012 de Google şi ce aşteaptă pentru 2013 sunt întrebari ale căror răspunsuri pot fi găsite în paginile dedicate ale noului număr Business Magazin, disponibil doar în reţelele Inmedio şi Relay.

Cei interesaţi vor afla cum a evoluat piaţa locală a serviciilor de e-Learning, ce importanţă are trainingul online şi care este traseul profesional al lui Istvan Horvath, cel care a plecat din România la 39 de ani şi care în prezent organizează vacanţe pentru turiştii români care merg în Ungaria, investind însă şi în România.

Ilias Pliatskias, directorul general al producatorului elen de lactate Olympus, dezvăluie la rubrica "Studiu de Caz" care sunt planurile de producţie ale companiei, iar "Infograficul Săptămânii" ilustrează topul agenţiilor de turism după cifra de afaceri.

În paginile dedicate Turismului, antreprenorul Sorin Stoica, cel care deţine agenţia de turism Eturia, analizează tendinţele românilor în ceea ce privesc vacanţele, ce sume plătesc aceştia anual şi ce destinaţii exotice sunt cele mai căutate.

Despre un Silicon Valley al meleagurilor noastre, o aglomerare de antreprenori şi investitori din domeniul tehnologiei, avioane printate, fabrica cu costuri scăzute şi alte minuni din viitorul industiei aeronautice şi cei care răspund de buna funcţionare a sistemelor anti-fraudă, sunt alre subiecte ale noii ediţii Business Magazin lansată în 24 iunie.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9050
Diferență: -0,3251
Ieri: 4.9210
Azi: 4.7905
Diferență: -0,8794
Ieri: 4.8330
Azi: 5.8089
Diferență: -0,4899
Ieri: 5.8375
Azi: 5.0290
Diferență: -0,2024
Ieri: 5.0392