Media & Advertising

Transavia, cel mai mare producător de carne de pui de pe plan local, controlat de familia Popa, a ajuns la o valoare cumulată a portofoliului de 81 milioane euro, cu 8 milioane euro peste nivelul din 2020

Transavia, cel mai mare producător de carne de pui de pe...

Autor: Roxana Rosu

12.04.2021, 12:47 566

Transavia, cel mai mare producător de carne de pui de pe plan local, controlat de familia Popa, a ajuns la o valoare cumulată a portofoliului de 81 milioane euro, cu 8 milioane euro peste nivelul din 2020, potrivit raportulului anual privind cele mai valoroase şi puternice brand-uri româneşti realizat de compania de consultanţă Brand Finance.

Grupul are 28 de ferme de creştere a păsărilor, localizate în opt judeţe din România, în Alba, Cluj, Sibiu, Braşov, Timiş, Mureş, Harghita şi Caraş-Severin având o suprafaţă de teren agricol cumulată de 10.000 de hectare.

Compania cu peste 2.000 de angajaţi are în portofoliu bran­durile Fragedo, unul dintre cele mai cum­pă­rate, Papane sau Libertan, care ajung atât în marile reţele de comerţ modern, cât şi în 17 ţări europene, precum Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Olanda, Ungaria, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Italia, Spania şi Croaţia, dar şi pe continentul african.

În raportul pe 2021 realizat de Brand Finance, clasamentul celor mai valoroase portofolii este condus de Ursus Breweries (213 mil.euro, în creştere cu 22%), Altex (126 mil.euro), Heineken (85 mil.euro, în scădere cu 3%) , Transavia, (81 mil.euro, în creştere cu 11%) şi Cris-Tim (52 mil.euro, în scădere cu 24%).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO