Media & Advertising

Urmează ZF Top 1.000 cele mai mari companii din România

Anuarul va fi disponibil din a doua jumătate a lunii martie

Anuarul va fi disponibil din a doua jumătate a lunii martie

11.03.2019, 00:04 90

Ziarul Financiar realizează a doua ediţie a Anuarului Top 1.000 cele mai mari companii din România, un catalog de colecţie care oferă în peste 100 de pagini imaginea liderilor de business locali. Catalogul din acest an este şi o filă din istoria de business a României prin surprinderea în cifre, statistici şi analize a imaginii României la 100 de ani.

Companiile din top 1.000 oferă imaginea clară a economiei locale, arată importanţa fiecărui sector de activitate, a antreprenorilor, a companiilor de talie mare, dar şi a jucătorilor din „liga a doua“, care însă vin puternic din urmă.

În top 1.000 cele mai mari companii din România sunt doar două firme cu domeniu principal de activitate (cod CAEN) hoteluri şi restaurante şi ambele sunt reţele de restaurante cu branduri recunoscute pe pieţele lumii:  McDonald’s (compania Premier Restaurants) şi KFC-Pizza Hut (compania Sphera Franchise Group).

La fel ca în top 1.000, şi la nivelul întregului mediu de business trei sectoare sunt responsabile de 70% din cifra de afaceri totală.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO