Media & Advertising

ZF lansează astăzi a zecea ediţie a anuarului „Who’s Who in Business. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business“

ZF lansează astăzi a zecea ediţie a anuarului...

Autor: Adelina Mihai

22.12.2017, 00:07 751

ZF lansează astăzi cea de-a zecea ediţie a anuarului  „Who’s Who in Business România 2017. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business“, singura publicaţie locală care îi prezintă pe cei mai importanţi 1.000 de executivi din economie.

Anuarul con­ţi­ne profilurile celor mai impor­tanţi 1.000 de oa­meni de afa­ceri, ma­na­geri de top sau an­tre­prenori din com­paniile aflate în to­pul celor mai im­por­tanţi jucători din economia româ­nească.

În ultimul an, apro­ximativ 200 de ma­nageri români şi străini au preluat noi roluri de top manage­ment, venind la con­du­cere într-un an de creş­tere economică semnificativă, bazată în special pe consum.

 Cine sunt, ce vârste şi ce studii au, dar şi ce experienţă profesională anterioară au sunt doar câteva dintre informaţiile prezentate în acest anuar.

Majoritatea managerilor aflaţi la conducerea celor mai mari companii din România sunt la bază ingineri sau economişti, iar o mare parte dintre ei au absolvit şi cursurile unui MBA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO