Media & Advertising

ZF lansează pe 26 noiembrie Top 100 cele mai valoroase companii din România

Anuarul ZF apare pe piaţă pe 27 noiembrie

Anuarul ZF apare pe piaţă pe 27 noiembrie

Autor: Ioana David

20.11.2014, 00:07 325

Cele mai valoroase 100 de companii din România au pierdut 50 mld. euro din valoare în timpul crizei, iar 2013 a fost primul an în care evaluările jucătorilor din top au început să se redreseze.

Au continuat „valoroasele“ să recupereze din decalaj în acest an? Răspunsul se va regăsi în ediţia a noua a anuarului Top 100 cele mai valoroase companii din România realizat de ZF în colaborare cu casa de investiţii Capital Partners, care va fi lansat săptămâna viitoare.

În ediţia de anul trecut a topului, valoarea cumulată a celor 100 de companii a fost de 50 mld. euro, în creştere cu 2 mld. euro faţă de 2012, lider menţinându-se Petrom, de neclintit în niciuna dintre precedentele ediţii. Pe locul doi s-a aflat Romgaz, urmată de Orange, Fondul Proprietatea şi Vodafone România.

Ierarhia din acest an va fi dezvăluită, la fel ca şi în anii anteriori, în cadrul Galei ZF, în care va fi premiat businessul românesc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO