Mediafax.biz Exclusiv

600 de joburi la un call-center din Sibiu

Autor: Adrian Seceleanu

12.06.2011, 19:19 269

"Sunt peste 20 de universităţi şi liceeîn zonă, iar prin aeroportul din Sibiu avem legături directe cuGermania, Austria, Anglia şi Spania plus alte oraşe din România", aexplicat alegerea Vladimir Sterescu, 35 de ani, directoruloperaţiunilor locale.

Românii care vor fi angajaţi laSibiuvor lucra pentru companii private şiagenţii guvernamentale din Europa cu care CGS a câştigat contracteşi vor oferi prin telefon servicii precum cele de suport tehnic. Unangajat în call-center câştigă în medie între 300 şi 600 de euro pelună.

CGS a intrat în România în 2006 prin achiziţia companieiEasyCall Comunicaţii, cel mai mare call-center de la acea dată dinRomânia. Vladimir Sterescu, un fost angajat al Connex (actualulVodafone), unul dintre cei trei fondatori ai companiei cumpărate deCGS, a preluat conducerea firmei după tranzacţie.

Phil Friedman, 62 de ani, fondatorul CGS, s-a născut în Ucrainaşi a lucrat timp de 12 ani în industria electronică din fostarepublică sovietică înainte de a emigra în SUA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO