Mediafax.biz Exclusiv

Bulboacă, CON-A: Piaţa lucrărilor de construcţii a scăzut în 2010 cu cel puţin 15%, dar e posibil să crească din a doua jumătate a acestui an

Autor: Laurentiu Cotu

21.02.2011, 13:01 56

Compania şi-abugetat pentru 2011 o creştere a afacerilor de până la cel puţin 45milioane euro, după ce businessul a urcat cu peste 30% anul trecut,la 44 milioane euro.

Potrivitomului de afaceri sibian, primele semne de dezmorţire abusinessului au apărut la jumătatea anului trecut, când foştiiclienţi ai companiei au decis să-şi extindă capacităţile deproducţie.

"Înprezent suntem în negocieri cu diverşi investitori şi aşteptămrezultatele unor licitaţii la care am participat. La nivel de grupdispunem de peste 600 de angajaţi, în condiţiile în care anultrecut am crescut personalul cu 100 de oameni", a spusBulboacă.

Conformsite-ului Ministerului Finanţelor, firma sibiană a încheiat anul2009 cu o cifră de afaceri de peste 123,3 mil. lei (circa 30 mil.Euro).

Printrelucrările realizate de constructorul din Sibiu în ultimii ani senumără fabrica de senzori electronici Wenglor, fabrica de saltelepoliuretanice Poliflex, unitatea de confecţionare a tapiseriilorauto Faurecia, unităţile de producţie din România ale Brandl,Marquardt Schaltsysteme, Kromberg& Schubert (finalizată în2007), Wittenstein sau Ruukki (terminată în 2007).

Totodată, pe segmentul de spaţii comerciale CON-A a realizatpentru Bel Rom complexele comerciale din mai multeoraşe.

CON-Amai este implicată alături de firmele ACI Cluj, TransilvaniaConstrucţii, Dico şi Ţigănaş şi Bogart Construct în realizareanoului Stadion "Ion Moina" din Cluj, investiţie care se va ridicala 45 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO