Mediafax.biz Exclusiv

CNAB va cheltui 500.000 euro pentru întocmirea cadastrului aeroportuar

Autor: Lidia Neagu

08.02.2011, 13:03 13

Contractul este finanţat din sursele proprii ale companiei şiare o durată de doi ani sau până la consumarea sumei de 500.000 deeuro.

Ofertele companiilor interesate vor fi deschise la 5 aprilie,criteriul de atribuire fiind preţul cel mai mic.

Firma câştigătoare va executa, de asemenea, lucrări topograficeşi geodezice după care se vor realiza documentaţiile tehnicenecesare activităţii aeroportuare, lucrări de cartografie şi demăsurători terestre, şi planuri de situaţie din care să reiasăîmpărţirea terenurilor pe categorii de folosinţă, suprafeţele deteren din proprietatea aeroporturilor, concesionate, predate sprefolosinţă gratuită sau asupra cărora există litigii, suprafeţele deteren ocupate de clădiri aparţinând altor proprietari.

Înfiinţată prin fuziunea aeroporturilor internaţionale HenriCoandă (Otopeni) şi Aurel Vlaicu (Băneasa), CNAB şi-a începutactivitatea în februarie 2010.

Anterior, cele două aeroporturi au funcţionat separat.

CNAB asigură managementul şi coordonarea operaţională a celordouă aeroporturi şi coordonează proiectele de dezvoltare şimodernizare ale acestora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO