Mediafax.biz Exclusiv

Compa Sibiu şi-a luat director de calitate de la Renault Technologie Roumanie

Compa Sibiu şi-a luat director de calitate de la Renault Technologie Roumanie

Autor: Adelina Mihai

21.12.2010, 19:21 137

Ultima poziţie deţinută de Herban în cadrulRTR a fost cea de project manager.

Compa Sibiu este unul dintre cei mai mari 200de angajatori de pe piaţa locală, cu peste 1.500 de salariaţi şi ocifră de afaceri de peste 60 de milioane de euro la finele anuluitrecut, potrivit datelor de la RegistrulComerţului.

"Am fost numit în funcţie de la 1 noiembrie.Îmi doream de mai mult timp să mă mut în provincie, împreună cufamilia, iar această oportunitate a venit odată cu oferta de laCompa. În plus, a contat foarte mult faptul că mi s-a oferit şi opoziţe de management, de care nu am mai avut până acum", a spusHerban, care în luna februarie va absolvi cursurile programului deExecutive MBA al WU Executive Academy.

De altfel, Herban a fost primul câştigător alunei burse de 35.000 de euro oferită de ZF şi WU Executive Academypentru a urma cursurile acestui program de educaţiemanagerială.

Născut în Deva, Herban a locuit timp de 11 aniîn Bucureşti. Înainte de Renault, el a mai lucrat în cadrulfilialei locale a producătorului american de componente aeronauticeHoneywell Turbo Technologies, la Institutul de Tehnologii Nucleareşi Siguranţa Reactoarelor din cadrul Universităţii Karlsruhe dinGermania şi a fost asistent universitar la UniversitateaPolitehnica din Bucureşti.

Din noua poziţie, Herban va avea în subordinedirectă nouă responsabili de calitate din diverse zone deproducţie, principala lui activitate fiind cea de asigurare acalităţii şi de implementare a cerinţelor de mediu în sferacalităţii.

El a absolvit Facultatea de inginerieaerospaţială în cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti,unde a făcut şi un master. Herban mai urmat cursurile unui programde masterat în project management la Facultatea de Cibernetică dincadrul ASE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO