Mediafax.biz Exclusiv

Complexul balnear Ocna Sibiului a fost scos la vânzare cu 10 mil. euro

Autor: Liviu Iancu

04.04.2011, 13:55 24

Complexul este compus din hotelul Helios, cu 52 de camere şiclasificat la patru stele, şi hotelul Salinas, de trei stele, careare 23 de camere.

Situat în staţiunea cu acelaşi nume şi complet renovat în anul2006, complexul include o bază de tratament care funcţioneazăîntr-o clădire-patrimoniu proiectată de arhitecţi vienezi.

"Complexul a fost închiriat în anul 2008 unui cetăţeanisraelian, dar în urma decesului acestuia a devenit din noudisponibil. În prezent luăm în considerare atât varianta vânzării,cât şi a închirierii, pentru un preţ de 10 milioane de euro,respectiv 50.000 de euro lunar, la care se adaugă TVA", a spusGrădinar.

Centrul de conferinţe are patru săli, cu capacităţi de 120 delocuri, 50 de locuri, respectiv 24 şi 16 locuri.

Restaurantul, situat de asemenea într-o clădire monumentistoric, veche de 100 de ani, are trei saloane cu o capacitatetotală de 220 de locuri. Acesta beneficiază şi de două terase,dintre care una suspendată.

Totodată, baza de agrement include sală de fitness, tenis demasă şi de câmp, cu nocturnă, bazin interior cu apă sărată, opiscină interioară şi una în aer liber, cabinet de masaj, saună,baie turcească, jacuzzi, biliard şi o discotecă cu terasă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO