Constructii&Imobiliare

(P) Imobilele sunt din acest an scanabile cu prima aplicaţie 100% românească care foloseşte realitatea augmentată!

(P) Imobilele sunt din acest an scanabile cu prima...

Autor: Publicitate

20.11.2020, 11:35 101

Platforma imobiliară ZOOMO a fost creată de un grup de antreprenori români care şi-au propus să integreze tehnologia de realitate augumentată în procesul de căutare imobiliară. Rezultatul: o aplicaţie inovatoare care permite clientilor să scaneze imobilele din jurul lor cu telefonul mobil şi să identifice proprietăţi de vânzare sau de închiriere.

ZOOMO permite utilizatorilor să interacţioneze cu mediul din jur cu ajutorul camerei foto a dispozitivului mobil iOS sau Android. Aceştia vor putea astfel să identifice proprietăţile imobiliare disponibile în zona de interes printr-o simplă scanare a imobilele de pe o rază de 100m în jurul lor.

Aplicaţia înlocuieşte astfel clasicele afişe de pe balcoane, cu anunţuri digitale poziţionate pe faţadele clădirilor, iar procesul de descoperire şi tranzacţionare a acestor proprietăţi imobiliare devine astfel simplu, transparent şi rapid.

Conform co-fondatorilor platformei, Alexandru Printz şi Alexandra Filip, acest concept inovator al aplicării tehnologiei de realitate augumentată va ajuta utilizatorii să descopere proprietăţile imobiliare în zona dorită într-un mod simplu, fără multe butoane, opţiuni sau filtre inutile şi mai ales fără anunţuri înşelătoare.

Aplicaţia a fost creată totodată pentru a sprijini agenţii imobiliari profesionişti care doresc să îşi promoveze proprietăţile în regim de exclusivitate. Anunţurile lor digitale vor fi de calitate şi vizibile, aceştia bucurându-se de reduceri semnificative de costuri la materiale publicitare de tip banner sau flyer dar şi la costurile aferente abonamentelor lunare.

Pe lângă avantajele de mai sus, ZOOMO are şi un rol important de educare a pieţei, deoarece aplicaţia reprezintă o punte de legătură între agenţii imobiliari profesionişti şi clienţii interesaţi de plusul de valoare dat de astfel de servicii. Ideală pentru cei interesaţi de achiziţia sau închirierea proprietăţilor de toate tipurile, platforma reprezintă un adevărat upgrade la platformele imobiliare clasice.

ZOOMO este astfel prima aplicaţie imobiliară care integrează tehnologia de realitate augumentată în procesul de căutare imobiliară şi permite scanarea proprietăţilor disponibile chiar în zona de interes. Utilizarea platformei înseamnă economie de timp şi drumuri inutile pentru clienţi, accelerarea procesului de tranzacţionare, dar şi un plus de transparenţă şi profesionalism pe piaţa imobiliară.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO