Constructii&Imobiliare

(P) Transilvania Construcţii extinde TRC Park Cluj printr-o investiţie de două milioane de euro

(P) Transilvania Construcţii extinde TRC Park Cluj...

Autor: Publicitate

11.11.2020, 09:00 302

Compania clujeană Transilvania Construcţii extinde parcul logistic TRC Park Cluj de la Jucu (din cadrul Tetarom 3) cu aproximativ 5.000 mp de depozite, în urma unei investiţii de peste două milioane de euro. Lucrările se vor încheia în primăvara anului viitor, iar compania are în plan pentru 2021 o nouă extindere.

„Clădirile noastre se ridică la cele mai înalte standarde de durabilitate, permiţând un nivel scăzut al costurilor de operare şi metenanţă. În toate proiectele implementăm sisteme de control al eficienţei energetice şi suntem preocupaţi în mod constant de protejarea mediului înconjurător. Realizăm aceste extinderi succesive ale parcului logistic în urma cererilor constante venite din piaţă”; a declarat Andrei Timofte, directorul general al Transilvania Construcţii.

TRC Park Cluj înseamnă depozite şi birouri clasa A, locuri de parcare pentru camioane şi autoturisme, securitate non-stop cu sistem de camere de supraveghere, împrejmuire totală a parcului, iluminare exterioară cu sisteme LED, sistem HVAC şi altele. În prezent, parcul oferă aproximativ 31.000 mp de depozite logistice şi birourile aferente şi găzduieşte şase companii, cu un total de peste 120 de angajaţi. AmbaFlex este producătorul global olandez al sistemelor SpiralVeyor, sisteme personalizate de manipulare a materialelor bazate pe tehnologia de transport spirală; DB Schenker este expeditorul numărul 1 în transporturile de marfă din România, iar Altex - liderul pieţei de produse electronice, electrocanisce, IT&C şi multimedia din ţara noastră. EvoBits este o companie IT care oferă servicii de dezvoltare de soft, consultanţă, găzduire web şi planificare de proiect; Purmo Group România este lider în soluţii sustenabile de confort termic ambiental, iar Pehart Tec Grup este unul din liderii pieţei producătorilor de hârtie din România.

Proiectul de extindere se află în faza autorizării. Execuţia va începe în luna decembrie 2020 şi va dura cinci luni; halele vor fi realizate din beton prefabricat – un sistem constructiv în cadre, cu închideri perimetrale cu panouri de tip sandwich, cu spumă la interior. Întreaga echipă de proiect înseamnă peste 150 de persoane. În urma extinderii, parcul va putea găzdui până la cinci noi chiriaşi, dintre care o parte au şi pre-contractat spaţiile.

Transilvania Construcţii este o companie clujeană de dezvoltări şi investiţii imobiliare înfiinţată în 1990 şi care deţine în prezent un portofoliu de 150.000 mp (zonă construită) de imobile comerciale. Reţeaua TRC Parks include TRC Park Transilvania, TRC Park Cluj şi TRC Park Bacău. Compania are în curs de finalizare şi o investiţie pentru Banca Transilvania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO